SEVGİ KURTULMUŞ’DAN GÖLHİSAR’A ZİYARET

AK Parti Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş'un eşi Prof Dr. Sevgi Kurtulmuş Gölhisar'a geldi. Gölhisar İlçesinde devam etmekte olan yatırımları yerinde incelemek için bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

AK Parti Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un eşi Prof Dr. Sevgi Kurtulmuş Gölhisar’a geldi. Gölhisar İlçesinde devam etmekte olan yatırımları yerinde incelemek için bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Gölhisar Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş: “Burdur Valimiz Hasan Şıldak’ın da eşlik ettiği ziyaretler kapsamında Ulucami Aile Sağlığı Merkezi, Himmet Dede Camii, Kız Kuran Kursu, Mesleki Eğitim Merkezi, Konak Ortaokulu ve Kibyra Karşılama Merkezi inşaat alanlarını ziyaret edildi.

İlçemizde tamamlanan ve yapımı devam eden birçok projede bizzat emekleri olan Ak Parti Genel Başkan Vekilimiz Sayın Prof. Dr. Numan Kurtulmuş ve değerli eşleri Prof. Dr. Sevgi Kurtulmuş’a halkımız adına şükranlarımı sunarım.” dedi.

AK PartiNuman KurtulmuşSevgi KurtulmuşTürkiyeBurdurGölhisar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.