Soylu Giyim Perde Dünyası'nda Yeni TOKİ'lere Özel Dev Kampanya

Bucak'ta perde almak isteyenlerin tercihi, Ercan Soylu Soylu Giyim Perde Dünyası dev kampanyayı başlattı.

Bucak'ta perde almak isteyenlerin tercihi, Ercan Soylu Soylu Giyim Perde Dünyası dev kampanyayı başlattı.

Perde çeşitlerini uygun fiyatlarla sunan Soylu Giyim Perde Dünyası yeni TOKİ Konutlarına özel muhteşem kampanyayı başlattı.

TOKİ'de anahtarını teslim alıp, evinin içerisine perde almak isteyenler için, hemen Soylu Giyim Perde Dünyası'na gelin...

Perde çeşitleriyle beğeni toplayan Soylu Giyim ve Perde Dünyası, Yeni TOKİ Konutlarına taşınacak olanlara başlattığı dev kampanya ile evinize uygun fiyatlarla perde sunuyor.

Sadece yeni TOKİ Konutlarına özel başlatılan perde kampanyası kapsamında Soylu Giyim ve Perde Dünyası, tüm odalar tül ve güneşlik dahil için; 2+1 daireler 2000 TL'den ve 3 + 1 daireler içinse 2.500 TL'den başlayan fiyatlarla evinizin perdelerini yenileme şansı sunuyor.

SOYLU GİYİM VE PERDE DÜNYASI (ERCAN SOYLU) Tel: 0535 445 36 81 Tel: 0248 325 99 19 Adres. Oğuzhan mahallesi hoca Ahmet Yesevi caddesi no:26 Bucak/ Burdur Soylu Giyim Dünyası 

perdekampanyatokiTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.