SOYLU SÖZ VERDİ: DENİZ KURT BAŞKANIMIN EMRİNDEYİM

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 31 Mart Yerel Seçimlerine 1 hafta kala bugün Burdur Cumhuriyet Meydanında seçmenle buluştu. Kalabalık bir gruba seslenen Soylu saat: 18:00'de başlayan mitingde hem coştu, hem de coşturdu. Soylu, yapılan cumhurbaşkanlığı seçimlerinde …

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 31 Mart Yerel Seçimlerine 1 hafta kala bugün Burdur Cumhuriyet Meydanında seçmenle buluştu. Kalabalık bir gruba seslenen Soylu saat: 18:00’de başlayan mitingde hem coştu, hem de coşturdu. Soylu, yapılan cumhurbaşkanlığı seçimlerinde verdikleri destekten dolayı Burdurlu’lara teşekkür etti. ‘Ne iktidar olabilirsiniz, ne de muktedir’ diyenlere Burdur’un en güzel en güzel cevabı verdiğini söyleyen Soylu, verdikleri destekten dolayı Burdur’a teşekkür ederek, “Ne kadar saldırırlarsa saldırsınlar, Burdur Elif gibi dimdik durarak ülkeyi yönetemezsiniz, muktedir olamazsınız diyenlere cevabını verdi” dedi.

Deniz Başkan’ın Emrindeyim…

Konuşmasının sonunda Cumhur İttifakı Burdur Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt’u yanına davet eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Deniz Kurt Başkanım, sözünün eri bir adamdır. Başkalarına benzemez, öyle dün söz veripte işini yarım yamalak yapanlara benzemez. ne söz vermişse onu yapar” dedi. Soylu konuşmasının devamında Burdurlulara söz vererek Deniz Kurt Başkanın emrinde olduğunu haykırdı.

İçişleri Bakanı Süleyman SoyluDENİZ KURTTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.