Suat Atalay, Bucak Ziraat Odası başkan adaylığını açıkladı

Bucak Ziraat odasının yaklaşan seçimleri öncesinde SUAT ATALAY başkan adayı olduğunu açıkladı.

Bucak Ziraat odasının yaklaşan seçimleri öncesinde SUAT ATALAY başkan adayı olduğunu açıkladı.

Çocukluğundan bu yana çiftçiliğin her aşamasında bulunduğunu belirten Başkan Adayı SUAT ATALAY yaptığı açıklamada, " Üye sayısı ile Bucak'ımızın önde gelen kuruluşlarından olan Ziraat odasının yaklaşan seçimlerinde delege ve sonrasında başkan adayıyım.
Çocukluğumdan beri çiftçiliğin her aşamasında bulundum ve şu anda da çiftçilik ve çiftçiliğe dayalı işler yapmaktayım.
Ziraat odası üyelerinin sorunlarına ve bu sorunların çözümlerine katkıda bulunmak için sesiniz olmak istiyorum.
Fakat son gelişmelerdeki PASİF ÜYELİĞİN beraberinde getirdiği çiftçi bağkur kayıtlarının sonlanması, desteklemelerden yararlanamama ve yıllardır üyesi olduğumuz kuruluşumuzda oy kullanamama konularında Bucak Ziraat odası yönetiminin alacağı tavır ve karar çiftçi dostlarımızı endişelendirmektedir.
Bu nedenle seçim öncesi makul bir sürede üyelerin ve delege adaylarının PASİF ÜYELİK durumlarını görebilmeleri için mahalle, köy seçmen listelerinin adaylara ve muhtarlıklara acil olarak iletilmesi gerektiğini düşünüyorum.
Bucak Ziraat odası yöneticilerinin alacağı kararın örnek Ziraat odalarının aldığı gibi çiftçi lehine olmasını arzuluyorum.
Bucak Ziraat odası mahalle ve köy delege seçimlerinin tüm Bucaklı çiftçilerimize hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim. " ifadelerini kullandı.

Bucak Ziraat Odası seçimleriSuat AtalayTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.