Tarnet A.Ş Genel müdürü Hüzeyfe YILMAZ’a NNC MEDYA’dan ziyaret

Tarım Kredi Kooperatifleri Birliği Tarnet A.Ş Genel müdürü Hüzeyfe YILMAZ'a NNC MEDYA'dan ziyaret NNC MEDYA Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Nanecioğlu, Mustafa Bilgiç ve Şaban Ruhi Gökmen, Tarım Kredi Kooperatifleri Birliği Tarnet A.Ş Genel müdürü Hüzeyfe YILMAZ'ı …

Tarım Kredi Kooperatifleri Birliği Tarnet A.Ş Genel müdürü Hüzeyfe YILMAZ’a NNC MEDYA’dan ziyaret

NNC MEDYA Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Nanecioğlu, Mustafa Bilgiç ve Şaban Ruhi Gökmen, Tarım Kredi Kooperatifleri Birliği Tarnet A.Ş Genel müdürü Hüzeyfe YILMAZ’ı ziyaret etti.

Ziyaretleri esnasında çalışmaları hakkında bilgiveren Yılmaz, tarım ve hayvancılık konusunun modern bir şekilde geliştirilmesi için önemli çalışmalar yürütüldüğünü, bu çalışmaların ve hizmetin önemli bir parçasında Tarım Kredi Kooperatiflerin olduğunu söyledi.

Kooperatiflerin çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirten NNC MEDYA Yönetim Kurulu Başkanı Nanecioğlu, Tarnet A.Ş’ye çalışmalarında başarılar diledi.

Hüzeyfe YILMAZNNC MEDYAİbrahim NanecioğluTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.