TEFENNİ BELEDİYESİNDEN ÖRNEK YEŞİLLENDİRME ve AĞAÇLANDIRMA ÇALIŞMALARI

TEFENNİ BELEDİYESİNDEN ÖRNEK YEŞİLLENDİRME ve AĞAÇLANDIRMA ÇALIŞMALARI Tefenni İlçemizde bugüne kadar tek tek dikimi yapılan ve başarılı sonuçlar veren Fındık ve Kestane Ağaçları için, Tekkeler mevkiinde bulunan arazi üzerine Belediyemizce 250 Adet Fındık ağacının toplu dikimi yapılmıştır.

TEFENNİ BELEDİYESİNDEN ÖRNEK

YEŞİLLENDİRME ve AĞAÇLANDIRMA ÇALIŞMALARI

Tefenni İlçemizde bugüne kadar tek tek dikimi yapılan ve başarılı sonuçlar veren Fındık ve Kestane Ağaçları için, Tekkeler mevkiinde bulunan arazi üzerine Belediyemizce 250 Adet Fındık ağacının toplu dikimi yapılmıştır.

Yine Barutlu Su Çocuk Trafik Eğitim Parkımızın üst tarafındaki arazide düzleme çalışmaları yapılmış, 110 Adet Kestane ağacı için toplu Kestane ağacı dikim çalışmaları devam etmektedir.

Esentepe Mahallemizde bulunan arazi üzerinde de 1500 Adet tüplü Lavanta fidesinin dikimleri de Belediyemizce tamamlanmıştır. Rabbim muvaffak etsin inşallah.

“Kıyamet kopmaya yakınken elinizde bir ağaç fidanı varsa ve onu dikmeye vakit bulabilirseniz onu dikin”. (Ahmed b. Hanbel, Müsned, III, 184, 191)

Ümit Alagöz – Tefenni Belediye Başkanı

TEFENNİ BELEDİYESİAĞAÇLANDIRMA ÇALIŞMALARIYEŞİLLENDİRME ve AĞAÇLANDIRMAçevre korumaTürkiyeBurdurTefenni

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.