Tefenni Meslek Yüksekokulu'na yeni bölümler açılacak

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Dalgar ve MAKÜ Genel Sekreteri Ümit Yavuz'u ziyaret etti.

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Dalgar ve MAKÜ Genel Sekreteri Ümit Yavuz'u ziyaret etti

Tefenni Meslek Yüksekokulu'na Yeni Bölümler Açılacak

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Dalgar ve MAKÜ Genel Sekreteri Ümit Yavuz'u makamında ziyaret etti. Ziyarette, Tefenni Meslek Yüksekokulu'na yeni bölümlerin açılması konusu görüşüldü.

Alagöz, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, "İlçemize özgü hediyelerimizi takdim ettikten sonra MAKÜ Tefenni Meslek Yüksek Okulumuz ile alakalı yeni bölümlerin açılması konusunda kıymetli Rektörümüz ve yeni atanan MAKÜ Genel Sekreterimizle istişarede bulunduk. Kendileri bu konuda bir çalışma başlattıklarını ve en kısa zamanda müjdeli haberlerle bizleri bilgilendireceklerini ifade ettiler." dedi.

Alagöz, ziyaret sonrasında Rektör Dalgar ve Genel Sekreter Yavuz'a teşekkür ederek, "Önümüzdeki günlerde inşallah güzel haberlerle neticelenecek gelişmelerin Burdur'umuza, Tefenni'mize hayırlar getirmesini diliyorum." ifadelerini kullandı.

MAKÜMeslek YüksekokuluYeni bölümlerBurdur Mehmet Akif Ersoy ÜniversitesiÜmit AlagözTefenni BelediyesiTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.