TEFENNİYİ SEL ALDI

TEFENNİYİ SEL ALDI 2 Ekim 2019 çarşamba Akşam Saatlerinde Şiddetli yağan yağış pakize Sert , Sadık Çelik , Toki Evleri, Tefenni Villasın ve bir çok evin bodrum katlarına su bastı.

TEFENNİYİ SEL ALDI

2 Ekim 2019 çarşamba Akşam Saatlerinde Şiddetli yağan yağış pakize Sert , Sadık Çelik , Toki Evleri, Tefenni Villasın ve bir çok evin bodrum katlarına su bastı.Mağdur Vatandaşların imdadına Tefenni Belediyesi zamanında yetişerek müdahale etti.Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz İl dışında olmasına rağmen olay yerine yetişerek yerinde incelemelerde bulunarak personele yardımcı oldu. Belediye başkanı Alagöz’ü yanlarında gören Mağdur vatandaşlar sel verdiği tahribatı önlemek ve suların evlerden bir an önce boşaltılmasını sağlamak için mücadele eden Belediye Başkanımız ve ekibine çok teşekkür ederiz”dediler .

KARAMANLI BELEDİYESİ KOMŞU İLÇEDE SELE DUYARSIZ KALMADI.

Tefenni de meydana gelen selin verdiği hasara Karamanlı Belediyesi vidanjör personeli müdahale etti. Tefenni Toki Evlerinin bodrum katlarında oluşan sularının boşaltılmasında Karamanlı Belediyesi Vidanjörü gelerek yardımcı oldu. Karamanlı belediye ekiplerine teşekkür eden mağdur vatandaşlar işte dayanışma bu dediler.

Karamanlı Belediye Başkanı Fatih SELİMOĞLU sosyal medyada bulunduğu paylaşımda “Aşırı yağış nedeni ile Bodrum’larına yağmur suyu dolan Tefenni Toki Konutlarına Belediyemizin Vidanjörü ile müdahale edilerek sular çektirildi

Vatandaşlarımıza büyük geçmiş olsun.Belediye personelimin emeklerine sağlık.Allah Afatlardan Korusun İnşallah” dedi

sel felaketidoğal afetlerTürkiyeBurdurTefenni

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.