Tevazuyla,Samimiyetle Seçim Çalışmalarına Devam!

Ak Parti Bucak Belediye Başkan adayı Emrullah Ünal, beraberinde Ak Parti Burdur Milletvekili Yasin Uğur ve teşkilat üyeleri ile birlikte seçim ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan adayı Emrullah Ünal mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Vatandaşların isteklerini dinleyen Ünal, …

Ak Parti Bucak Belediye Başkan adayı Emrullah Ünal, beraberinde Ak Parti Burdur Milletvekili Yasin Uğur ve teşkilat üyeleri ile birlikte seçim ziyaretlerini sürdürüyor.

Başkan adayı Emrullah Ünal mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Vatandaşların isteklerini dinleyen Ünal, Bucak’ı geleceğe taşımak için çalışmaların aralıksız süreceğini ifade etti. Bucak Belediye Başkan adayı Emrullah Ünal, modern ve gönül belediyeciliğin devam edeceğini belirtti.

Mahalle ziyaretlerinde konuşan Ünal, “Bizim en büyük gücümüz; birliğimiz, beraberliğimiz ve hayır duaları. Bu birlikten kuvvet doğar, azim doğar, hizmet doğar. Bucak’ı çok daha güzel günler bekliyor. Dua ve destek sizden; gayret ve hizmet bizden. Biz Bucak’a güveniyoruz. İlçemizi ben değil; biz anlayışıyla yönetme gayesindeyiz. Alacağımız kararlar ve yapacağımız projelerin merkezinde insan olacak” açıklamasında bulundu.

Emrullah Ünalseçim çalışmasıTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.