TRN Giyim Bucak'ta Hizmete Açıldı Dev Kampanyayı Kaçırmayın!

Bucak'ta Süleyman Demirel üzerinde giyim sektöründe hizmet vermekte olan işletme, artık yenilen yüzü ve yeni ismi ile hizmete açıldı.

Giyim sektöründe Bucak'a yaklaşık 1 yıldır hizmet vermekte olan İşletme Sahibi Samet Torun, 20 Mayıs Cuma günü kurdele kesimi ile hizmete açıldı.

Süleyman Demirel Bulvarı Vakıf Bank karşısında yapılan açılışa MHP Bucak İlçe Başkanı Süleyman Demirezen, İYİ Parti Bucak İlçe Başkanı Safa Sönmez, Bucak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yusuf Erdoğdu, İş İnsanı Mehmet Cadıl, Yeni Mahalle Muhtarı Abdurrahman Demir, Erdal Işık ve davetliler katıldı.

Açılışın ardından yoğun programından dolayı açılışa katılamayan AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik ve AK Parti Bucak İlçe Başkanı Mustafa Oğuz hayırlı olsun.

İşyeri açılışında açılış konuşmasını yapan İş İnsanı Mehmet Cadıl, " Değerli misafirler, İlçemize güzel bir hizmet kazandıran Samet kardeşimizin işletmesinin açılışındayız. İşleri yapmak, yaşatmak, milletimize, devletimize vergisini veren, sağlıklı yaşam ve evinde huzur bulan bir işletmenin açılışını yapacağız. Kendisine, ailesine, devlete ve millete hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

Yapılan duanın ardından kurdele kesimi ile TRN Giyim hizmete açıldı.

Açılışta açıklamalarda bulunan İşletme Sahibi Samet Torun, " İşletmemiz 10 ayı aşkın süredir giyim sektöründe hizmet veriyorduk. Geçen hafta isim değişikliği yaparak artık TRN Giyim ismi ve yenilenen yüzüyle Bucak Halkı'na hizmet verecek. İşletmemizde bay ve bayan giyim olmak üzere ürünlerimiz var. 1 Katta bay giyim ürünleriyle, 2. katımızda da bayan giyim ürünlerimiz var. Giyim üzerine ve okuluk aranan her türlü ürünümüz bulunmaktadır. Açılışa özel %10'luk indirimimiz var. Saat 08:30'dan 21:00'a kadar hizmet veriyoruz." ifadelerini kullandı.

TRN GİYİM

ADRES: Konak Mah. Süleyman Demirel Bulvarı Vakıfbank Karşısı Bucak / Burdur

kampanyabay ve bayan giyimTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.