TSK, önemli rol oynuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TSK'nın yurt savunması ve dünya barışı için önemli rol aldığını belirtti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milli Savunma Üniversitesi mezuniyet töreninde yaptığı konuşmada, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) yurt savunmasının yanı sıra dünya barışı ve istikrarının korunmasında da önemli rol oynadığını belirtti.

Kurumların artık vatanlarına yaptıkları katkılarla anıldığını ve Türkiye'nin son 71 yılda NATO ittifakına sağladığı katkıların az sayıdaki müttefik tarafından gerçekleştirildiğini vurguladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milli Savunma Üniversitesi’ndeki mezuniyet töreninde, "TSK sadece yurt savunmasında değil dünya barış ve istikrarının korunmasında önemli roller üstlenmiştir. Eskiden kendi görev alanı dışında farklı hadiselerle anılan kurumlarımız bugün artık vatanımıza yaptıkları müstesna katkılarıyla gündeme geliyor. Türkiye son 71 yılda NATO ittifakına yaptığı katkıları çok az müttefik yapmıştır" dedi.

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

türk silahlı kuvvetleriRecep Tayyip ErdoğanTürkiyeİstanbul

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.