Türkiye’de tek 400gr Ekmek 1 TL yanlış okumadınız...

Yerli ve milli Tohumlarla hazırlanıyor, Belediye kendi tarlasında ekip biçip kendi fırınlarında halka sunuyor...ışte detaylar

Türkiye'de sadece orada satılıyor! O ilçede ekmek 1 TL
Günden güne zamlanan ekmek fiyatlarını şaşırtan o ilçede, 400 gram ekmek sadece 1 TL'den satılıyor. Türkiye'de başka hiçbir yerde bu fiyattan satılmayan ekmekler, yerli ve milli tohumlarla hazırlanıyor. İşte detaylar...

Ekmek fiyatları günden güne zamlanırken, o ilçede vatandaşlar 400 gram ekmeği 1 TL'den satın almaya devam ediyor. Zamların ekmek fiyatlarını etkilemediği o ilçe, Bursa'nın Kestel ilçesi. Kestel ilçesinde 400 gramlık bir somun ekmek, 1 TL'den satılıyor. Türkiye'de bu fiyatta başka hiçbir yerde satılmayan bu ekmekler vatandaşlar tarafından kapış kapış alınıyor.

400 GRAM EKMEK 1 TL'DEN SATILIYOR
Ekmeğe neredeyse her gün gelen zamların aksine, Bursa'nın Kestel ilçesi ekmeği hem ucuz hem de kaliteli olarak satın alıyor. Yerli tohumlarla yapılan ekmekler, 400 gram olarak hazırlanıyor. 1 TL'den satılan ekmekler, vatandaşlar tarafından da büyük ilgi görüyor.

Bursa'nın Kestel ilçesi Belediye Başkanı Önder Tanır, 2019 yılında göreve geldiklerinde 400 gram ekmeğin 1,25 liradan satıldığını ve kendilerinin 1 liraya düşürdüğünü açıkladı. Belediye Başkanı, zamlardan etkilenmeyen ucuz ekmek fiyatlarının nedenini şu sözlerle ifade etti:
Artan ham madde fiyatlarına rağmen, bu dönem ekmeği 1 liradan satacağımızı söyledik. Şu an 400 gram ekmeği 1 TL’den hemşehrilerimize ulaştırıyoruz. Bin 50 dönüm arazi üzerine kendi ekmiş olduğumuz yerli ve milli tohumlar ile unumuzu ve ekmeğimizi üretiyor, bu ekmekle 2 bin ailemizin ayda 2 milyon lira, yıllık ise 24 milyon lira, bütçelerine katkı sağlıyoruz."
İHA

EkmekUcuz ekmekTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.