Türkiye’de tek 400gr Ekmek 1 TL yanlış okumadınız...

Yerli ve milli Tohumlarla hazırlanıyor, Belediye kendi tarlasında ekip biçip kendi fırınlarında halka sunuyor...ışte detaylar

Türkiye’de tek 400gr Ekmek 1 TL  yanlış okumadınız...

Türkiye'de sadece orada satılıyor! O ilçede ekmek 1 TL
Günden güne zamlanan ekmek fiyatlarını şaşırtan o ilçede, 400 gram ekmek sadece 1 TL'den satılıyor. Türkiye'de başka hiçbir yerde bu fiyattan satılmayan ekmekler, yerli ve milli tohumlarla hazırlanıyor. İşte detaylar...

Ekmek fiyatları günden güne zamlanırken, o ilçede vatandaşlar 400 gram ekmeği 1 TL'den satın almaya devam ediyor. Zamların ekmek fiyatlarını etkilemediği o ilçe, Bursa'nın Kestel ilçesi. Kestel ilçesinde 400 gramlık bir somun ekmek, 1 TL'den satılıyor. Türkiye'de bu fiyatta başka hiçbir yerde satılmayan bu ekmekler vatandaşlar tarafından kapış kapış alınıyor.

400 GRAM EKMEK 1 TL'DEN SATILIYOR
Ekmeğe neredeyse her gün gelen zamların aksine, Bursa'nın Kestel ilçesi ekmeği hem ucuz hem de kaliteli olarak satın alıyor. Yerli tohumlarla yapılan ekmekler, 400 gram olarak hazırlanıyor. 1 TL'den satılan ekmekler, vatandaşlar tarafından da büyük ilgi görüyor.

Bursa'nın Kestel ilçesi Belediye Başkanı Önder Tanır, 2019 yılında göreve geldiklerinde 400 gram ekmeğin 1,25 liradan satıldığını ve kendilerinin 1 liraya düşürdüğünü açıkladı. Belediye Başkanı, zamlardan etkilenmeyen ucuz ekmek fiyatlarının nedenini şu sözlerle ifade etti:
Artan ham madde fiyatlarına rağmen, bu dönem ekmeği 1 liradan satacağımızı söyledik. Şu an 400 gram ekmeği 1 TL’den hemşehrilerimize ulaştırıyoruz. Bin 50 dönüm arazi üzerine kendi ekmiş olduğumuz yerli ve milli tohumlar ile unumuzu ve ekmeğimizi üretiyor, bu ekmekle 2 bin ailemizin ayda 2 milyon lira, yıllık ise 24 milyon lira, bütçelerine katkı sağlıyoruz."
İHA

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 2
    SEVDİM
  • 2
    BEĞENDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 1
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM

Yorumlar (1)

cetin

3 ay önce / 12.01.2024

ALLAH RAZI OLSUN HALKA HİZMET HAKKA HİZMETTİR.

  |   Beğenmedim 0   |   Cevapla

İlgili Haberler

Şanlıurfa'da Belediyenin Ekmek Üretim Tesisi: Günlük 6 Bin Ekmeğe Ulaşan Üretim
Bölgesel

Şanlıurfa'da Belediyenin Ekmek Üretim Tesisi: Günlük 6 Bin Ekmeğe Ulaşan Üretim

Haliliye Belediyesi’nin kurduğu Ekmek Üretim Tesisi ile ustalar tarafından günlük olarak üretilen 6 bin ekmek, Aşevi hizmetinden faydalanan vatandaşların sofralarına ulaştırıyor.

Başkan Mustafa Özer söz verdi Halk Ekmek Hizmete girdi
Yerel Yönetim

Başkan Mustafa Özer söz verdi Halk Ekmek Hizmete girdi

Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa Özer Halk Ekmek Satış yerlerini açıkladı.

Ekmek 7.5 ama Yemekler 20 TL
Bölgesel

Ekmek 7.5 ama Yemekler 20 TL

Afyonkarahisar'daki bir zincir market şubesi mağazasının bir kısmını öğrencilere maliyetine yemek satışı için lokantaya çevirdi. Lokantada öğrencilere çorba ve pilav başta olmak üzere yemekler 20 TL'den satılmaya başlandı.

Bucak'ta yine ekmek vakası! Vatandaş isyan etti
Bölgesel

Bucak'ta yine ekmek vakası! Vatandaş isyan etti

Burdur'un Bucak ilçesinde hizmet vermekte olan bir fırından ekmek alan vatandaş, gördüğü manzara sonrası şok geçirdi. Ekmeğin içinden ip çıktı

Tefenni'de Halk Ekmek 5 TL
Bölgesel

Tefenni'de Halk Ekmek 5 TL

Tefenni Belediyesi, Halk Ekmek Fırını'nda satılan 1 adet Halk Ekmek'in fiyatını 5 TL olarak belirledi. Ramazan pidesi de 7,5 TL'lik fiyatıyla satışına devam edecek.

Bucak'ta 4. Halk Ekmek Büfesi hizmete başlıyor! Sanayi Mahallesi Halk ekmeğe kavuşacak
Bölgesel

Bucak'ta 4. Halk Ekmek Büfesi hizmete başlıyor! Sanayi Mahallesi Halk ekmeğe kavuşacak

Bucak'ta 4. Halk Ekmek Büfesi hizmete başlıyor! Sanayi Mahallesi Halk ekmeğe kavuşacak. Bucak Belediyesi, 4. Halk Ekmek Büfesi'ni Sanayi Mahallesi'nde açılacak.