TWİTTER’DAN DAVET EDEN ÖĞRENCİLER İLE BUCAK’TA BİR ARAYA GELDİ

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü (MAKÜ) Prof. Dr. Adem Korkmaz, kendisini sosyal medyadan davet eden öğrenciler ile Bucak'ta bir araya geldi.

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü (MAKÜ) Prof. Dr. Adem Korkmaz, kendisini sosyal medyadan davet eden öğrenciler ile Bucak’ta bir araya geldi.

Sosyal medyayı etkin kullanan ve öğrencilerin çağrı ve isteklerine cevap vermeye çalışan Rektör Adem Korkmaz, sosyal medyadan organize olarak kendisini davet eden öğrencilerle buluşuyor. Öğrenci buluşmalarına farklı bir boyut kazandıran MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz bu kez Bucak öğrencileri ile bir araya geldi. Bucak’ta öğrenciler ile çay saatinde bir araya gelen Rektör Korkmaz ve öğrenciler arasında keyifli sohbet gerçekleşti.

Öğrenci buluşmalarını sosyal medya hesabından paylaşan Rektör Korkmaz, ”Bugün Bucak’ta öğrencilerimizle beraber hoş bir hasbi hal ettik. Haftaya merkez kampüse dönüyoruz. Hangi bölüm çağırıyor?” dedi.

Kaynak:Bomba15

Burdur Mehmet Akif Ersoy ÜniversitesiAdem KorkmazTürkiyeBurdurBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.