Ufuk Kazancı yeni partiye geçti

Ufuk Kazancı'nın komik ve eşsiz siyasi macerası! Büyük Birlik Partisi'nden istifa edip Yeniden Refah Partisi'ne geçiş ve yeni göreviyle güldürüyor!

Yeniden Refah Partisi'ne üye olarak siyaset hayatına devam etme kararı alan Ufuk Kazancı, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada Burdur Yeniden Refah Partisi İl Başkanı olduğunu duyurdu. Kazancı, daha önce Büyük Birlik Partisi İl Başkanı olarak görev yapmaktaydı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde Büyük Birlik Partisi'nin Burdur 1. sıra Milletvekili adayı olmuştu. Bu nedenle, Büyük Birlik Partisi İl Başkanlığı görevinden istifa ederek adaylık sürecine odaklanmıştı.

Ancak, Büyük Birlik Partisinden istifa etme kararı alan Kazancı, Yeniden Refah Partisi'ne üye olarak siyasi kariyerini bu parti bünyesinde sürdürme kararı aldı. Yeniden Refah Partisi'nin Burdur İl Başkanlığı görevine Sayın Genel Başkan Dr. Fatih ERBAKAN tarafından layık görülen Kazancı, mazbatasını da alarak yeni görevine başladı.

Yapmış olduğu açıklamada Burdur Yeniden Refah Partisi İl Başkanlığı görevini en iyi şekilde yapacağını belirten Ufuk Kazancı, hemşehrilerine, sosyal medya takipçilerine, arkadaşlarına ve basın mensuplarına selam ve sevgilerini iletti. Yeniden Refah Partisi çatısı altında çalışmaya başlayan Kazancı, vatandaşların desteğiyle parti hedeflerine ulaşmayı ve siyasi çalışmalarını sürdürmeyi hedefliyor.

Ufuk KazancıTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.