Uygun Fiyata Aküler Metin Atan Fiat Servisi'nde Dev İndirimi Kaçırmayın!

Uzun yıllardır Bucak'ta faaliyette olan Metin Atan Fiat Servisi, kalite ve güven esasıyla hizmetinizde.

Uzun yıllardır Bucak'ta faaliyette olan Metin Atan Fiat Servisi, kalite ve güven esasıyla hizmetinizde.

Yedek parça, akü, yağ balata, mekanik tamir işlemleriyle verdikleri servis hizmetiyle Bucak'ta vatandaşların güvenilir adresi olan Metin Atan Fiat Servisi, akü satışlarını da 10 yıldır sürdürüyor.

Piyasaya göre uygun fiyatlarla Bucak Halkına, servis hizmeti sunan Metin Atan Fiat Servisi'nde, akü satışlarında En Uygun Fiyatlar Veriyor.

En uygun akünün adresi olan Metin Atan Fiat Servisi İşletme Sahibi İbrahim Atan yaptığı açıklamada, " Uygun Fiyatlı Akülerimiz İşletmemizde Mevcut Olup  60 Amperden 240 Ampere Kadar Akü Çeşitlerimizle hizmet veriyoruz 60 Amper akülerimizin fiyatı 650 TL olup, 72 Amper akülerimiz ise 800 TL. Servis işlemleri ve akü satışlarımız ile hizmetimizi sürdürüyoruz. Akülerde gerçekten güzel bir Fiyat Veriyoruz Vatandaşlarımızın kaçırmamalarını tavsiye ediyorum. Tüm Bucak Halkımızı işletmemize bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

METİN ATAN FİAT SERVİSİ

TEL: 0532 293 42 30.

ADRES: Yeni Sanayi Sitesi 1. Blok No: 7 Bucak / Burdur

indirimkampanyaTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.