Vali Hasan Şıldak Kozluca Köyü’ne ziyarette bulundu

Vali Hasan Şıldak, Merkeze bağlı Kozluca Köyü'ne ziyarette bulundu.

Vali Hasan Şıldak, Merkeze bağlı Kozluca Köyü'ne ziyarette bulundu.

Muhtarlarımız ve köylerde yaşayan vatandaşlarımızın taleplerini yerinde dinlemeye devam eden Vali Şıldak, Kozluca Köyünü ziyaret etti.

Programına Muhtarlığı ziyaret ederek başlayan Valimiz, sonrasında vatandaşlarla bir araya geldi. Muhtardan köyle ilgili bilgi aldıktan sonra köy merkezinde vatandaşlarla buluşan Vali Şıldak, amacımız köylerimizde yapılması gereken öncelikli çalışmalar ve ihtiyaçlar varsa bunu tespit etmek, vatandaşlarımızın taleplerini doğrudan dinlemek olduğunu ifade etti.

Ziyareti sırasında köy halkı tarafından dile getirilen talepleri not eden Valimiz, uygulamaya yönelik bazı hususlarda vatandaşları bilgilendirdi. Bugüne kadar Kozluca’da yapılan ve şuan devam eden çalışmalarla ilgili değerlendirme fırsatı bulduklarını belirten Valimiz, önümüzdeki süreç içerisinde de yeni taleplerle ilgili öncelik durumuna göre bir planlama yapılacağını ifade etti.

Hasan Şıldakkozluca köyüziyaretTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.