Vali Hasan Şıldak’tan Hafta Sonu Yerinde İncelemeler

Vali Hasan Şıldak’tan Hafta Sonu Yerinde İncelemeler. Vali Hasan Şıldak, hafta sonu yapımları devam eden ve tamamlanan kamu yatırımları ve işleri ile ilgili bir dizi yerinde incelemede bulundu.

Vali Hasan Şıldak’tan Hafta Sonu Yerinde İncelemeler

Vali Hasan Şıldak, hafta sonu yapımları devam eden ve tamamlanan kamu yatırımları ve işleri ile ilgili bir dizi yerinde incelemede bulundu.

İncelemelerine okul, pansiyon ve halk eğitim merkezi inşaatları ile başlayan Vali Şıldak, İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay, İl Özel İdaresi Plan, Proje Yatırım İnşaat Müdürü Süleyman Kuzey ve yüklenici firma yetkililerinden devam eden işlerle ilgili bilgi aldı.

Programının devamında İl Kültür ve Turizm Müdürü Abdullah Kılıç ve ilgili personelin hazır bulunduğu incelemede, Kültür Merkezi İnşaatı, tefrişatı tamamlanmak üzere olan İl Halk Kütüphanesi binası, restorasyonu tamamlanan Bakibey Konağı ile onarımın sürdüğü Çelikbaşlar Konağını gezen Vali Şıldak, çalışmaları yerinde gördü.

Vali Şıldak, Cumartesi günü gerçekleştirdiği incelemeleri Kapalı Spor Salonu İnşaatı ile tamamladı. Vali, Gençlik ve Spor İl Müdürü Orhan Kemerkaya ve yüklenici firma yetkililerinden 3500 kişilik salon inşaatının son durumu ile ilgili bilgi aldı.

Hasan Şıldakkamu yatırımlarıOrhan KemerkayaTürkiyeBurdurBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.