Vali Şıldak Mahalle Muhtarlarıyla Bir Araya Geldi

Vali Hasan Şıldak, Merkeze bağlı köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi Vali Hasan Şıldak, merkeze bağlı mahalle ve köy muhtarları ile toplantı yaptı.

Vali Hasan Şıldak, merkeze bağlı mahalle ve köy muhtarları ile toplantı yaptı.

Göl Polis Dinlenme Tesislerinde düzenlenen toplantıda Muhtarlarla bir araya gelen Valimiz, Muhtarların talep ve isteklerini dinledi.

Toplantıya Vali Yardımcıları Mehmet Yıldız, Yakup Tat, İdare ve Denetim Müdürü Ramazan Şencan ve muhtarlar katıldı.

Düzenlenen toplantıda, Muhtarların mahalle ve köyleriyle ilgili talep ve istekleri yazılı olarak alındı.

Taleplerin iletilmesinin ardından soru cevap şeklinde devam eden toplantının son bölümünde bir konuşma yapan Vali Hasan Şıldak bazı hususlara değindi; “Her Salı günü Vatandaşlarımızla Buluşma Toplantıları” düzenliyoruz. Bunu muhtarlarımız vasıtasıyla Vatandaşlarımıza duyurmuştuk. Vatandaşla buluşma toplantılarını önemsediğimizi sizlerin de bilmesini istiyorum. Bunu niçin söylüyorum Muhtarlarımız, vatandaşlarımızla aramızda köprü vazifesi görmektedir. Toplantılara talep ve isteklerini dile getirmek için Muhtarlarımızda geliyor, amacımız bu vesileyle daha geniş bir şekilde vatandaşlarımıza ulaşmaktır.

Ayrıca bütün Valiliklerde olduğu gibi Valiliğimizde de Açık Kapı Birimimiz Mayıs ayından bu yana hizmet veriyor. Fakat biz son bir ayda bu birimi daha aktif hale getirdik. Vatandaşlarımız buraya Valilik binasına gelmeden de internet üzerinden Açık Kapı Uygulamasından müracaatlarını yapabilirler. İnternet üzerinden yapamayanlar içinde, bu birimimizde çalışan beş personelimiz var, vatandaşlarımızın müracaatlarını alarak, bilgisayar üzerinden kayıt yapıyor ve 7 gün içinde vatandaşlarımıza olumlu veya olumsuz cevap veriliyor.

Diğer değineceğim bir husus Köy tabelaları ve yönlendirme levhalarımızın yapılması işi bitti. Şimdi yerine takılması, montajı işi olacak. Köylerimizin girişi çıkışı bilinecek, belirgin hale gelecek. Birkaç gün içinde bu işe başlayacağız. Köylerimizin alt yapılarını tamamlama çalışmaları devam ediyor. Burdur olarak bu konuda baya yol almışız zaten. Eksikliklerimizi de el birliği ile gidermeye çalışıyoruz. Ayrıca eksiği olan köylere çöp konteynırlarını tamamlayacağız.” diye konuştu.

Hasan ŞıldakTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.