Vali Şıldak (TGMP) temsilcilerini kabul etti.

Vali Hasan Şıldak, Valiliğimiz koordinesinde İlimizde “mikrokredi” hizmeti sunan Türkiye Grameen Mikrofinans Programı (TGMP) temsilcilerini kabul etti. Ziyarette Bölge Müdürü Necla Alan ve Burdur Şubesi Yönetici Yardımcısı Fatih Uluışık yer aldı. Gerçekleşen ziyarette Valilik Avukatı Adile Evcil …

Vali Hasan Şıldak,  Valiliğimiz koordinesinde İlimizde “mikrokredi” hizmeti sunan Türkiye Grameen Mikrofinans Programı (TGMP) temsilcilerini kabul etti.

Ziyarette Bölge Müdürü Necla Alan ve Burdur Şubesi Yönetici Yardımcısı Fatih Uluışık yer aldı. Gerçekleşen ziyarette Valilik Avukatı Adile Evcil hazır bulundu.

Gerçekleşen ziyarette Mikrofinans yöneticileri ilimizde yürütülen ve bundan sonra planlanacak mikrokredi çalışmalarıyla ilgili Valimize bilgi arzında bulundular.

Sunulan “mikrokredi” hizmetiyle dar gelirli kadınların sürdürülebilir gelir getirici faaliyetlerde bulunarak, aile bütçelerine katkı sağlanması amaçlandığını belirten Vali Hasan Şıldak, bu kapsamda yürütülecek çalışmaların önemli olduğuna vurgu yaptı. Burdur Mikrofinans Şubesi olarak devam eden ve önümüzdeki dönem için planlanan çalışmalarla ilgili gerekli hassasiyetin gösterilmesin istedi.

Hasan ŞıldakmikrokrediTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.