Vali Şıldak, TÜGVA Bucak İlçe Temsilciliği Ziyaret Etti

Vali Hasan Şıldak, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Bucak İlçe Temsilciliği tarafından düzenlenen programa katıldı.

Vali Hasan Şıldak, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Bucak İlçe Temsilciliği tarafından düzenlenen programa katıldı.

TÜGVA tarafından organize edilen “Gençlerle Baş Başa” söyleşi programına konuk olan Valimiz, gençlerle hasbihal ederek hayata dair tecrübelerini paylaştı.

Bucak İlçesinde düzenlenen programa Vali Hasan Şıldak’ın yanı sıra, Kaymakam Yalçın Sezgin, TÜGVA Burdur İl Temsilcisi Ahmet Arvasi Günel, TÜGVA Burdur ve Bucak teşkilatında yer alan gençler katıldı.

TÜGVA Bucak İçe Temsilcisi İsmail Furkan Ökte, söyleşi programlarına teşrifleri dolayısıyla Vali Hasan Şıldak’a teşekkür ederek duydukları memnuniyeti ifade etti.

Vali Hasan Şıldak konuk olduğu söyleşi programına katılan geçlere öğütlerde bulundu.

İnsanın hayatı içindeki her aşamanın ona farklı bir yön ve bakış açısı kazandırdığını söyleyen Vali Hasan Şıldak; “Yani sıkıntılardan ayrı bir ders alıyorsunuz. Güzelliklerden ayrı bir ders çıkarıyorsunuz. Hayat her zaman insana bir şeyler yüklüyor, bir kazanım elde ediyorsunuz.

En önemli nokta insanın yaptığı işi benimsemesi sevmesi ve kendini ona adaması gerektiğidir. Beklide zaten bizi biz yapan değerlerden biride bu Amatör ruhtur. Bu çerçevede çalışanlarla birlikte bu ülke yükseliyor. Ben siz öğrencilerde bu yıllarda, bu özelliği mutlaka kazanmanız gerektiğini düşünüyorum. Hangi işi yaparsak yapalım, yaptığımız işin en iyisini yapmaya çalışmak için gayret göstermek gerekiyor” diye konuştu.

Karşılıklı sohbet ortamında devam eden program hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

tügva bucak ilçe temsilciliğiHasan ŞıldakTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.