Vekil Oğuz müjdeyi verdi! Çevre yolu trafiği rahatlatacak!

AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, Bucak-Kocaaliler Güney Çevreyolu Projesi'nin ihalesinin 28 Mart 2024 tarihinde yapılacağını açıkladı. 10 kilometre uzunluktaki çevre yolu, ilçe merkezinden geçen ağır vasıta trafiğini rahatlatacak ve Bucak Organize Sanayi Bölgesi'ne ulaşımı kolaylaştıracak.

AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, Bucak-Kocaaliler Güney Çevreyolu Projesi'nin 28 Mart 2024 tarihinde ihaleye çıkacağını duyurdu. Proje ile ilgili detaylar ve önemli açıklamalar için haberimizi inceleyin.

Bucak-Kocaaliler Güney Çevreyolu İhalesi Ne Zaman?

AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, "Bucak-Kocaaliler Güney Çevreyolu Projesi"nin yatırım programına alınması için Milletvekili Adem Korkmaz ile birlikte yaptıkları görüşmeler neticesinde 28 Mart 2024 tarihinde ihaleye çıkacağını açıkladı.

Oğuz, 10 kilometre uzunlukta olan bu çevre yolu projesinin tamamlanmasıyla birlikte ilçe merkezinden geçiş yapan ağır vasıta taşıtlarının geçişlerinin çevre yolu üzerinden sağlanacağını ve Bucak Organize Sanayi Bölgesi'ne ve Burdur-Antalya karayolu üzerine ulaşımların kolaylaşacağını söyledi.

Oğuz, bu yatırımın ilçeye kazandırılmasında büyük emekleri olan başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bakan Yardımcısı Enver İskurt ve Karayolları Genel Müdürü Ahmet Gülşen'e şükranlarını sundu.

Bucak-Kocaaliler Güney Çevre yolutrafikMustafa OğuzTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.