AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, Bucak ilçesinin ulaşımını rahatlatacak Bucak-Kocaaliler Güney Çevreyolu Projesi’nin ihalesinin 12 Mayıs 2025 tarihinde yapılacağını duyurdu.
Burdur’un Bucak ilçesini yakından ilgilendiren önemli bir yatırım daha hayata geçiyor. AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, yaptığı açıklamada, Bucak-Kocaaliler Güney Çevreyolu Projesi’nin ihalesinin 12 Mayıs 2025’te gerçekleştirileceğini belirtti. Projeyle birlikte, ilçedeki ağır vasıta geçişlerinin şehir dışına yönlendirilerek trafik yükü azaltılacak.
Milletvekili Oğuz, yeni çevreyolunun yalnızca trafiği rahatlatmakla kalmayacağını, aynı zamanda Bucak Organize Sanayi Bölgesi ile Burdur-Antalya karayolu arasındaki ulaşımı da daha hızlı ve güvenli hale getireceğini vurguladı.
Projeye emek veren yetkililere teşekkür eden Oğuz, “Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Abdulkadir Uraloğlu’na ve Karayolları Genel Müdürümüz Ahmet Gülşen’e şükranlarımı sunuyorum. İlimize ve ilçemize hayırlı olsun” dedi.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)