Yamaç Paraşütü Hedef Yarışması Türkiye Şampiyonası Burdur etabı 11-13 Ağustos’ta yapılacak

Yamaç Paraşütü Hedef Yarışması Türkiye Şampiyonası Burdur etabının 11-13 Ağustos’ta Burdur Halk Plajında düzenleneceğini belirten Fatih Kılıçarslan Vatandaşları Davet etti

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz'i makamında ziyaret eden Türkiye Hava Sporları Federasyonu İl Temsilcisi Fatih Kılıçarslan  Yamaç Paraşütü Hedef Yarışması Türkiye Şampiyonası Burdur etabı hakkında bilgi verip davet etti.

 Ziyarette Başkan Ercengiz'e yarışma hakkında bilgi veren Fatih Kılıçarslan Yamaç Paraşütü Hedef Yarışması Türkiye Şampiyonası Burdur etabının 11-13 Ağustos’ta Burdur Halk Plajında düzenleneceğinide açıkladı. Yamaç Paraşütü Hedef Yarışması hakkında bilgilendirmede bulunan Türkiye Hava Sporları Federasyonu İl Temsilcisi ve Yamaç Paraşütü Burdur Spor Kulübü Başkanı Fatih Kılıçarslan, “ Yamaç Paraşütü Hedef Yarışması Türkiye Şampiyonasının birinci etabını Burdur’da düzenleyeceğiz. Maksimum 50 katılımcı alınacak tabi diğer katılımcılarla beraber 100’ü buluyor. Üç gün sürecek. Cuma günü antrenman, Cumartesi ve Pazar günü ise resmi yarışma düzenlenecek. Her gün 6 sorti yani uçuştan başlayacak, uçuş yapan paraşütçüler, uçuşları tamamlandıktan sonra değerlendirmeye alınıyor. Pazar günü öğlenden sonra ise puanlamalar belli oluyor ve ödül töreni gerçekleştirilecek. Hedef Yarışmasında uçuşlar Avşar Tepesi ve Halk Plajı arasında gerçekleşecek.'' açıklamasında bulundu.


Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz'de ziyarete yönelik yaptığı açıklamada ''11-13 Ağustos tarihlerinde şehrimizde gerçekleşecek Türkiye Yamaç Paraşütü Burdur Hedef Şampiyonası 1.Etap’ı için bizleri davet edenYamaç Paraşütü Burdur Spor Kulübümüze ve Klüp başkanı Fatih Kılıçarslan'a teşekkür ediyoruz.Tüm halkımızı bu güzel etkinliğe bekliyoruz.'' dedi

Yamaç Paraşütü Burdur Spor Kulübüyamaç paraşütüFatih KılıçarslanBurdur Belediye Başkanı Ali Orkun ErcengizTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.