Burdur

Yamaç Paraşütü Hedef Yarışması Türkiye Şampiyonası Burdur etabı 11-13 Ağustos’ta yapılacak

Yamaç Paraşütü Hedef Yarışması Türkiye Şampiyonası Burdur etabının 11-13 Ağustos’ta Burdur Halk Plajında düzenleneceğini belirten Fatih Kılıçarslan Vatandaşları Davet etti

Yamaç Paraşütü Hedef Yarışması Türkiye Şampiyonası Burdur etabı 11-13 Ağustos’ta  yapılacak

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz'i makamında ziyaret eden Türkiye Hava Sporları Federasyonu İl Temsilcisi Fatih Kılıçarslan  Yamaç Paraşütü Hedef Yarışması Türkiye Şampiyonası Burdur etabı hakkında bilgi verip davet etti.

 Ziyarette Başkan Ercengiz'e yarışma hakkında bilgi veren Fatih Kılıçarslan Yamaç Paraşütü Hedef Yarışması Türkiye Şampiyonası Burdur etabının 11-13 Ağustos’ta Burdur Halk Plajında düzenleneceğinide açıkladı. Yamaç Paraşütü Hedef Yarışması hakkında bilgilendirmede bulunan Türkiye Hava Sporları Federasyonu İl Temsilcisi ve Yamaç Paraşütü Burdur Spor Kulübü Başkanı Fatih Kılıçarslan, “ Yamaç Paraşütü Hedef Yarışması Türkiye Şampiyonasının birinci etabını Burdur’da düzenleyeceğiz. Maksimum 50 katılımcı alınacak tabi diğer katılımcılarla beraber 100’ü buluyor. Üç gün sürecek. Cuma günü antrenman, Cumartesi ve Pazar günü ise resmi yarışma düzenlenecek. Her gün 6 sorti yani uçuştan başlayacak, uçuş yapan paraşütçüler, uçuşları tamamlandıktan sonra değerlendirmeye alınıyor. Pazar günü öğlenden sonra ise puanlamalar belli oluyor ve ödül töreni gerçekleştirilecek. Hedef Yarışmasında uçuşlar Avşar Tepesi ve Halk Plajı arasında gerçekleşecek.'' açıklamasında bulundu.


Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz'de ziyarete yönelik yaptığı açıklamada ''11-13 Ağustos tarihlerinde şehrimizde gerçekleşecek Türkiye Yamaç Paraşütü Burdur Hedef Şampiyonası 1.Etap’ı için bizleri davet edenYamaç Paraşütü Burdur Spor Kulübümüze ve Klüp başkanı Fatih Kılıçarslan'a teşekkür ediyoruz.Tüm halkımızı bu güzel etkinliğe bekliyoruz.'' dedi

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Cumhuriyet Bayramında Türk Bayraklı atlayış
Etkinlik

Cumhuriyet Bayramında Türk Bayraklı atlayış

Burdur’da Yamaç Paraşütçüleri Cumhuriyet’in ilanının 99’uncu yılı dolayısıyla Türk bayraklı atlayış gerçekleştirdi.

Burdur yamaç paraşütü ile renklendi
Bölgesel

Burdur yamaç paraşütü ile renklendi

YAMAÇ Paraşütü Burdur Spor Kulübünün düzenlediği etkinlikte Burdur’da gökyüzü yamaç paraşütleri ile şenlendi.

Adıyaman'da Yamaç Paraşütü Yoğun İlgi Gördü
Etkinlik

Adıyaman'da Yamaç Paraşütü Yoğun İlgi Gördü

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında yamaç paraşütü etkinliği düzenlendi.

Kızılkaya'da Heyecan Veren Proje! Yamaç Paraşütü ve Kamp Alanı
Yerel Yönetim

Kızılkaya'da Heyecan Veren Proje! Yamaç Paraşütü ve Kamp Alanı

Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, yeni dönemde hayata geçirmeyi planladıkları projeleri açıkladı. Öne çıkan Yamaç Paraşütü ve Kamp Alanı projesi, beldeye yeni bir turizm alanı kazandıracak.

Dumanlı Yaylası, Yamaç Paraşütünün Rağbet Gördüğü yer oldu
Bölgesel

Dumanlı Yaylası, Yamaç Paraşütünün Rağbet Gördüğü yer oldu

Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde bulunan 1800 metre rakımlı Dumanlı Yaylası, gerek profesyonel gerekse eğitime yeni başlayan yamaç paraşüt sporcularının da uğrak noktası haline geldi.

Alanya’da gaziler Cumhuriyet’in 100. yılına özel yamaç paraşütü uçuşu gerçekleştirldi
Yaşam

Alanya’da gaziler Cumhuriyet’in 100. yılına özel yamaç paraşütü uçuşu gerçekleştirldi

Cumhuriyet'in 100. yılı etkinlikleri çerçevesinde Alanya Sosyal Hizmet Müdürlüğü ve Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi tarafından 4 gazi ve bir şehit yakınına Alanya Damlataş paraşüt alanında Türk bayrakları eşliğinde yamaç paraşütü yaptırıldı Devamı haberimizde..