Yeşilova Belediyesinden karla mücadele

Burdur'un Yeşilova ilçesinde yaşanan kar yağışının ardından Belediye, ilçede olumsuzluk yaşanmaması için tuzlama ve kar küreme çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.

Burdur'un birçok ilçesinde olduğu gibi Yeşilova'da da kar yağışı yaşandı. Kar yağışının ardından Yeşilova Belediyesi, ilçede olumsuzluk yaşanmaması için tuzlama ve kar küreme çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.
Olası bir kar yağışı için hazırlıklarını daha önceden yapan Yeşilova Belediyesi, ilçede etkili olan kar yağışı sonrasında tüm ekipleriyle sahada çalışma yapıyor. İlçede yayaların ve araçların trafikte herhangi bir olumsuzluk yaşamaması için ve günlük yaşamın aksamaması için karla mücadele ekipleri 24 saat görev yapıyor.

Ana arterler temizlendi sokaklar mahalleler temizleniyor

Kar yağışının ardından sahaya çıkan ekipler ana arterlerin temizliğinin ardından çalışmalarını ara sokaklar ve mahallelerde devam ettiriyor. Yollarda aksama olmaması için bir taraftan kar küreme çalışması yapan ekipler, bir taraftan da buzlanma yaşanmaması adına tuzlama çalışmaları devam ediyor. Herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için önlem alan Yeşilova Belediyesi, yayaların da herhangi bir mağduriyet yaşamaması adına meydanlarda ve kaldırımlarda biriken karları temizleyerek, tuzlama çalışması yapıyor.

Yeşilova karla mücadeleYeşilova kar yağışıBurdur karla mücadeleYeşilova BelediyesiTürkiyeBurdurYeşilova

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.