Yeşilova’da Başkan Mümtaz Şenel Mazbatasını Aldı

Burdur'un Yeşilova ilçesinde 31 Mart'ta yapılan Mahalli İdareler seçimlerinin ardından belediye başkanı olarak seçilen Mümtaz Şenel, bugün İlçe Seçim Kurulu'na giderek mazbatasını aldı ve belediye başkanı olarak göreve başladı

Burdur’un Yeşilova ilçesinde 31 Mart’ta yapılan Mahalli İdareler seçimlerinin ardından belediye başkanı olarak seçilen Mümtaz Şenel, bugün İlçe Seçim Kurulu’na giderek mazbatasını aldı ve belediye başkanı olarak göreve başladı.

Yeşilova Kaymakamlığı’nda bulunan İlçe Seçim Kurulu’na beraberinde partililerle birlikte giden Başkan Mümtaz Şenel, mazbatasını alarak fiilen göreve başladı.

Yeşilova Belediyesi’ne gelerek makam koltuğuna oturan Başkan Şenel, daha sonra partililer ve belediye çalışanları ile fotoğraf çektirdi.

Şenel yaptığı açıklamada “Sandıktan hemşehrilerimizin teveccühü ile şahsımın belediye başkanı olmasıyla ilgili karar çıkmıştır. Bu gurur ve şeref benim için çok önemli. Artık bu saatten sonra az konuşup, çok iş yapma vakti. Yeşilova’ya vadettiğimiz projeleri hayata geçirme vakti.Bu başarıda emeği geçen herkese şükranlarımı arz ediyorum. Bizlere oy vermiş, vermemiş, ilçemizde yaşayan tüm insanlara eşit ve adil bir şekilde hizmet yapacağımıza, buradan bir kez daha söz veriyorum.” ifadelerini kullandı.

Mümtaz ŞenelMazbataİlçe Seçim KuruluTürkiyeBurdurYeşilova

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.