Yeşilova'da kilit parke taş döşeme çalışmaları hız kesmeden sürüyor!

Yeşilova Belediyesi, Bahçelievler Mahallesi'nde Çayır Sokak'ta kilit parke taş döşeme çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalar kapsamında yollar daha modern ve kullanışlı hale geliyor.

Yeşilova'da Kilit Parke Taş Çalışmaları Devam Ediyor!

Yeşilova Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, kilit parke taş ekibinin Bahçelievler Mahallesi'nde Çayır Sokak'ta yol çalışmalarına devam ettiği belirtildi.

Açıklamada, "Kilit parke taş ekibimiz de Bahçelievler Mahallemizde yol çalışmalarına Çayır Sokakta devam ediyor. Tüm ekiplerimize itinalı çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyoruz. Herşey halkımızın huzuru ve mutluluğu için." ifadelerine yer verildi.

Yeşilova Belediye Başkanı Okan Kurd ise yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Bahçelievler Mahallesi'nde başlattığımız kilit parke taş döşeme çalışmalarımız hızla devam ediyor. Çayır Sokak'ta da çalışmalarımız tamamlanmak üzere. Bu çalışmalar kapsamında, yollarımız daha modern ve kullanışlı hale geliyor.

Vatandaşlarımızın rahat ve güvenli bir şekilde yolları kullanabilmeleri için çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Tüm ekiplerimize özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum."

kilit parkeBahçelievler MahallesiYeşilova BelediyesiOkan KurdTürkiyeBurdurYeşilova

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.