Yeşilova'da Parklar Temiz ve Düzenli Hale Geliyor! Kayadibi Parkı'nda Ot Temizliği

Yeşilova Belediyesi, Kayadibi Mahallesi'nde bulunan parkın ot temizliği ve düzenlemesini tamamladı. Çocuklar ve vatandaşlar için parklar güzelleştiriliyor.

Yeşilova'da Parklar Güzelleşiyor!

Yeşilova Belediyesi, ilçedeki parkları güzelleştirmeye devam ediyor. Son olarak Kayadibi Mahallesi'nde bulunan parkın ot temizliği ve düzenlemesi tamamlandı.

Yeşilova Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, "Kayadibi Mahallemizdeki parkın ot temizliği ve düzenlemesi de ekiplerimiz tarafından titizlikle yapılıyor." denildi.

Yeşilova Belediye Başkanı Okan Kurd ise yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Mahallelerimizde bulunan parkları, hem çocuklarımıza keyifli vakit geçirebilecekleri hem de vatandaşlarımızın dinlenebilecekleri birer alan haline getirmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Bu kapsamda, Kayadibi Mahallesi'nde bulunan parkın ot temizliği ve düzenlemesini tamamladık. Çocuklarımızın ve vatandaşlarımızın parklarımızı daha rahat kullanabilmeleri için çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz."

parktemizlikKayadibi ParkıYeşilova BelediyesiOkan KurdTürkiyeBurdurYeşilova

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.