Yıldırım Şah Lokantası Yenilenen Yüzüyle Hizmete Başladı

Yıldırım Şah Lokantası, Burdur'un Bucak İlçesi'nde yenilenen yüzüyle hizmet veriyor.

Yıldırım Şah Lokantası, Burdur'un Bucak İlçesi'nde yenilenen yüzüyle hizmet veriyor.

Ömer Yıldırım ve Gökhan Şeran tarafından Bucak'a kazandırılan Yıldırım Şah Lokantası yenilen yüzüyle sizlere hizmet veriyor.

Birçok lezzeti sizlere sunan Yıldırım Şah Lokantası'nda, sulu yemek çeşitleri, pide ve ızgara çeşitleri sizleri bekliyor.

Saat 07:00'dan 20:00'a kadar alo paket servisi ile hizmet veren Yıldırım Şah Lokantası, Sabah sıcak çorba sevenler için hazırladığı çorba çeşitleri, sulu yemek çeşitleri, kıymalı, peynirli, kaşarlı, kuşbaşılı pideler, Burdur şiş, tavuk şiş, Izgara köfte, kadayıf, sütlaç ve künefe tatlı çeşitleriyle hizmet veriyor.

Açılışa özel kampanyalar olduğunu belirten Yıldırım Şah Lokantası işletme sahipleri Ömer Yıldırım ve Gökhan Şeran, " Yenilenen yüzümüz ile Bucaklı Hemşehrilerimize hizmet vermeye başladık. Vatandaşlarımızın seveceği lezzetleri işletmemizde uygun fiyatlarla sunuyoruz.  Açılışa özel salata ve su dahil kuru fasulye pilav 35 TL, Ayran ve salata dahil, Tek kaşarlı 30 TL, 1,5 Kaşarlı 35 TL, 1 porsiyon Burdur şiş, tavuk sis, adana ve köfte 40 TL olarak fiyat belirledik. Tüm Bucaklı Hemşehrilerimizi işletmemize bekliyoruz." ifadelerini kullandılar.

YILDIRIM ŞAH LOKANTASI TEL: 0542 407 50 00 ALO PAKET : 0543 312 54 77 Adres : Oğuzhan Sanayi St. 2.Blok Karadeniz Fırın Karşısı

yemekyeni yüzTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.