Yusuf Erdoğdu Bucak'ta gençlerle buluşuyor! Gençlerin taleplerini dinleyecek

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bucak Belediye Başkan Adayı Yusuf Erdoğdu, seçmen iletişim merkezinde gençlerle bir araya gelecek. Detaylar haberimizde...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bucak Belediye Başkan Adayı Yusuf Erdoğdu, seçmen iletişim merkezinde gençlerle bir araya gelecek.

Gençlerle sohbet ederek fikirlerini alacağını belirten Yusuf Erdoğdu, Bucak'ın geleceği için gençlerin vizyonunu dinleyeceğini söyledi.

MHP'nin Bucak için planlarını gençlerle paylaşacağının altını çizen MHP Bucak Belediye Başkan Adayı Yusuf Erdoğdu yaptığı açıklamada, " Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizle bir araya gelmekten büyük mutluluk duyacağız. Bucak'ın geleceği için gençlerimizin fikirlerini ve vizyonlarını dinlemek istiyoruz. Geleceğimizin teminatı gençlerimizle sahur programında buluşacağız. Tüm gençlerimiz 23 Mart Cumartesiyi pazara bağlayan gece seçmen iletişim merkezimize davetlidir." ifadelerini kullandı.

Yusuf ErdoğdugençlerbuluşmaTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.