Yusuf Erdoğdu'dan öğrenci ve velileri ilgilendiren proje!

MHP Bucak Belediye Başkan Adayı Yusuf Erdoğdu, Bucak'taki liselerin tek bir bölgeye toplanmasının oluşturduğu sorunları çözmek için önemli bir adım atacağını açıkladı.

MHP Bucak Belediye Başkan Adayı Yusuf Erdoğdu, Bucak'taki liselerin tek bir bölgeye toplanmasının öğrenci ve veliler üzerinde oluşturduğu maddi ve manevi zorlukları ortadan kaldırmak için önemli bir adım atacağını açıkladı.

Erdoğdu, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Liselerimizin tek bir bölgeye toplanması, öğrencilerimiz ve velilerimiz için birçok zorluk yaratmaktadır. Uzak mesafelerden okula gitmek, zaman ve maddi kayıplara neden olmaktadır. Ayrıca, trafik yoğunluğu ve güvenlik riskleri de artmaktadır.

Bu nedenle, MHP Bucak Belediyesi olarak, liselerimizin bölgesel olarak eşit dağılmasını sağlayacağız. Bu sayede, öğrencilerimiz daha kısa sürede ve daha güvenli bir şekilde okula ulaşabilecekler. Velilerimiz de maddi açıdan daha az yük altına girecekler."

Yusuf ErdoğduöğrenciveliprojeTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.