Yusuf Erdoğdu duyurdu! Tır Garajından fazlası olacak Bu tesisin içinde yok yok!

MHP Bucak Belediye Başkan Adayı Yusuf Erdoğdu, Bucak'a tır garajı, otel ve restorandan oluşan bir tesis kazandıracaklarını açıkladı. Tesis 160 sanayi dükkanı da barındıracak.

Bucak'a Yeni Tır Garajı, Otel ve Restoran Müjdesi!

MHP Bucak Belediye Başkan Adayı Yusuf Erdoğdu, Bucak'a tır garajı, otel ve restorandan oluşan bir tesis kazandıracaklarını açıkladı. Erdoğdu, projenin detaylarını da paylaştı.

Yapılacak olan bu projenin tır esnafının ihtiyacı olan birçok şeyi barındıracağını belirten Belediye Başkan Adayı Yusuf Erdoğdu, tesiste tır garajının yanı sıra otel, restoran, sosyal tesisler ve 160 adet sanayi dükkanı olacağını söyledi.

Projenin faydalarını da sıralayan Başkan Adayı Yusuf Erdoğdu, " Yapacağımız bu tesisle şehir içi trafiğini rahatlamanın yanı sıra taşımacıların park sorununu çözerek, şehir dışından gelen taşımacılara hizmet verilecek. Ayrıca tesis istihdam ve gelir yaratacak." ifadelerini kullandı.

Yusuf Erdoğdu yaptığı açıklamada, "Tır garajı ,otel ve restorandan oluşan testimizle şehir içi trafiğini rahatlatacak ve taşımacı vatandaşlarımızın park sorunu çözeceğiz. Aynı zamanda şehir dışından gelen taşımacılarımıza sosyal tesisimizde hizmet verip istihdam ve gelir yaratacağız. Bu projemiz toplamında Bucak'ımıza 160 adet sanayi dükkanı, tır garaj ve sosyal tesislerini kazandıracağız." dedi.

Yusuf ErdoğduTır garajıtesisprojeTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.