Yusuf Erdoğdu sorunu çözecek! Yeni ve modern otogar yapılacak

MHP Bucak Belediye Başkan Adayı Yusuf Erdoğdu, Bucak'ın önemli problemlerinden biri olan otogar sorununu çözmek için yeni ve modern bir otogar yapılacağını açıkladı.

Bucak'a Yeni ve Modern Otogar!

MHP Bucak Belediye Başkan Adayı Yusuf Erdoğdu, Bucak'ın önemli problemlerinden biri olan otogar sorununa çözüm getireceklerini açıkladı.

Başkan Adayı Yusuf Erdoğdu, "İlçemizin önemli problemlerinden olan otogarımızın eski ve yetersiz olduğu tüm halkımızca bilinmektedir. Bucak'ımızın otogar problemini yeni, kullanışlı ve modern bir otogarla çözüyoruz. Bucak'ımıza çok yakışacak." dedi.

Erdoğdu, yeni otogarın modern ve kullanışlı bir yapıda olacağını, otobüs peronları, yolcu bekleme salonu, kafeterya ve diğer gerekli tüm imkanların olacağını söyledi.

Bucak'a yakışacak bir otogar

Bucaklıların, yıllardır otogarın eski ve yetersiz olmasından şikayetçi olduğunu belirten Yusuf Erdoğdu, yeni otogarın yapılması, Bucak'a modern ve kullanışlı bir otogar kazandıracağını ve ilçenin imajını da güzelleştireceğini söyledi.

Yusuf ErdoğdusorunotogarTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.