Yusuf Erdoğdu tarihi sporları popülerleştirecek! Ata Sporları Kompleksi yapılacak

Yusuf Erdoğdu tarihi sporları popülerleştirecek! Ata Sporları Kompleksi yapılacak - MHP Bucak Belediye Başkan Adayı Yusuf Erdoğdu, Bucak'a ata sporları kompleksi ve sosyal tesisleri inşa edeceğini açıkladı.

MHP Bucak Belediye Başkan Adayı Yusuf Erdoğdu, Bucak'a ata sporları kompleksi ve sosyal tesisleri inşa edeceğini açıkladı.

Bucak'a ata sporları kompleksi ve sosyal tesislerini kazandırmak istediklerini belirten Bucak Belediye Başkan Adayı Yusuf Erdoğdu, " İlçemize yapacak olduğumuz ata sporları kompleksi ve sosyal tesisleri ile tarih sporlarımızın tekrardan popülerleştirilmesini sağlayacağız. " dedi.

Tesisin içinde binicilik ve atıcılık eğitimleri düzenleyeceklerini vurgulayan Belediye Başkan Adayı Yusuf Erdoğdu, " Vatandaşlarımızın da bu sporları yaparken hoş vakit geçir bilecekleri restaurant ve çocuklarımız için oyun alanları yapacağız. " ifadelerini kullandı.

Ata Sporları Kompleksinin binicilik ve atıcılık gibi geleneksel sporların yeniden canlanmasına katkıda bulunacağının altını çizen Yusuf Erdoğdu, " Bucak'a yeni bir spor turizmi destinasyonu kazandıracak. Bucak'ı daha yaşanabilir bir şehir yapmak için projelerimizi hayata geçirmeye kararlıyız. " şeklinde konuştu.

Yusuf ErdoğduAta sporları merkeziata sporlarıkompleksprojeTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.