ZBEÜ Rektörü, Biyoloji Öğrenci Topluluğu ile Buluştu: Öğrencilerin Taleplerini Dinledi. - Haberler

ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Rektör-Öğrenci Buluşması kapsamında ZBEÜ Fen Fakültesi Biyoloji Öğrenci Topluluğu öğrencileriyle bir araya geldi.

ZONGULDAK (İHA) - ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Rektör-Öğrenci Buluşması kapsamında ZBEÜ Fen Fakültesi Biyoloji Öğrenci Topluluğu öğrencileriyle bir araya geldi.
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, ZBEÜ Fen Fakültesi Biyoloji Öğrenci Topluluğu’nu makamında kabul etti. Buluşmaya Biyoloji Öğrenci Topluluğu Sorumlusu Arş. Gör. Havva Karaman ve topluluk üyeleri katıldı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Özölçer, öğrencilerle bir süre sohbet ederek onların taleplerini dinledi. Öğrenciler ise desteklerinden ötürü Rektör Özölçer'e teşekkür etti.
Ziyaret, fotoğraf çekiminin ardından son buldu.

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

rektöröğrencibuluşmason dakikaTürkiyeZonguldak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.