Antalya / Manavgat

ANFAS Food Product ve Hotel Epuıpment Fuarı'nın hazırlık çalışmalarını devam ediyor

ANFAS Food Product ve Hotel Epuıpment Fuarı 2023'ün Ocak ayında ziyarete açılıyor.

ANFAS Food Product ve Hotel Epuıpment Fuarı'nın hazırlık çalışmalarını devam ediyor

29. Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarı (ANFAS Food Product) ve 33. Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı (ANFAŞ Hotel Epuıpment) hazırlıkları sürüyor.

Türkiye’nin ilgi gören en büyük iki fuarı ANFAŞ Food Product ile ANFAŞ Hotel Equıpment önümüzdeki yılın ilk ayında kapılarını açıyor. Çeyrek asrı aşkın fuarcılık tecrübesiyle sektörü Antalya’dan dünya pazarlarıyla buluşturan Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi (ANFAŞ), 17-20 Ocak tarihinde 29’ncusunu yapacağı Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarı ile yine aynı tarihlerde 33’ncüsünü gerçekleştireceği Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı’nın çalışmalarını sürdürüyor. ANFAŞ Food Product, 300’ün üzerinde katılımcıyı, yurt içinde 70 il ve yurt dışında 50’in üzerinde ülkeden 50 binin üzerinde profesyonel ziyaretçiyle bir araya getirmeyi hedefliyor. ANFAŞ Hotel Equıpment ise sektörün profesyonellerini tek çatı altında toplayarak, dünya markalarını tanıtacak.

Side’de bir otelde düzenlenen toplantıda, Hotel Kat Hizmetleri Eğitimi ve Dekorasyonu Derneği (HOTED) yönetimi ile ANFAŞ Fuarcılık Danışmanı Hakan Biricik, satış müdürü Gökhan Küreli ve yurtiçi ziyaretçi temsilcisi Büşra Özdemir bir araya geldi.

HOTED’in kurucusu, onursal başkanı ve başdanışmanı Hakan Halit Yeni toplantıda yaptığı açıklamada dernek olarak, üyelerini ve meslektaşlarını, meslekleriyle ilgili turizm sektöründe değişen ve gelişen yeniliklerden haberdar etmek, yeni kaynak ve teknolojilerden yararlandırmak adına çalışmalar yaptıklarını söyledi.

"En iyiler bir araya geliyor"

Yeni, “Türkiye’nin en büyük, en çok ziyaret edilen dünya markalarının ve ülkemizin en iyilerinin bir araya geldiği fuar olma özelliğine sahip Hotel Equıpment fuarında dostlarımızla, çözüm ortaklarımızla ve camiamızın değerli mensuplarıyla bir kez daha buluşmak için gün sayıyor ve heyecanla bekliyoruz. Gerçekleştireceğimiz tüm etkinlikler için çalışmalarımızın startını verdik. Ayrıntıları ve detayları yakında tüm sosyal ağlarımızdan yayınlayacağız” dedi.

ANFAS Food Product ve Hotel Epuıpment Fuarı'nın hazırlık çalışmalarını devam ediyorANFAS Food Product ve Hotel Epuıpment Fuarı'nın hazırlık çalışmalarını devam ediyorANFAS Food Product ve Hotel Epuıpment Fuarı'nın hazırlık çalışmalarını devam ediyor

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Kepez'de istikrar için sandığa! Rıza Sümer'den Kepezlilere çağrı
Bölgesel

Kepez'de istikrar için sandığa! Rıza Sümer'den Kepezlilere çağrı

Cumhur İttifakı AK Parti Kepez Belediye Başkan adayı Rıza Sümer, 31 Mart Yerel Seçimleri için vatandaşları sandığa gitmeye çağırdı.

Antalya'nın Altın Çağı Kapıda! Tütüncü Manavgat'ta Coşkuyla Karşılandı
Bölgesel

Antalya'nın Altın Çağı Kapıda! Tütüncü Manavgat'ta Coşkuyla Karşılandı

Antalya'nın Altın Çağı Kapıda! Tütüncü Manavgat'ta Coşkuyla Karşılandı Cumhur İttifakı'nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, Manavgat'ta düzenlenen mitingde Antalya'ya hizmet damgası vuracaklarını söyledi.

Başkan Adayı  Hekimoğlu açıkladı ,Antalya'da siyaset kulislerini sarsan haber! CHP ilçe başkanı belediye çalışanı çıktı
Yerel Yönetim

Başkan Adayı Hekimoğlu açıkladı ,Antalya'da siyaset kulislerini sarsan haber! CHP ilçe başkanı belediye çalışanı çıktı

Yeniden Refah Partisi Döşemealtı Belediye Başkan adayı Mesut Hekimoğlu, Antalya'da çok konuşulacak bir açıklama yaptı.

Antalya’da ortalık karıştı birbirlerine girdiler! Olayda yok yok
Bölgesel

Antalya’da ortalık karıştı birbirlerine girdiler! Olayda yok yok

Antalya’da ortalık karıştı birbirlerine girdiler! Olayda yok yok - Antalya’da alacak verecek meselesi yüzünden çıktığı iddia edilen tartışmada silahlar konuştu.

Antalya'da Kaçakçılık İle Mücadele!
3. Sayfa

Antalya'da Kaçakçılık İle Mücadele!

Antalya’da kaçakçılık faaliyetlerine yönelik yapılan çalışmalarda 169 bin 650 adet dolu/boş makaron ve sigara sarma kağıdı, 13 bin 600 şişe sahte alkol, bin 400 paket cinsel içerikli ürün ele geçirildi.

Antalya'da Uyuşturucu ile Mücadele Aralıksız Devam Ediyor!
3. Sayfa

Antalya'da Uyuşturucu ile Mücadele Aralıksız Devam Ediyor!

Antalya’da 1000 adet sentetik ecza ile çeşitli türlerde narkotik madde ele geçirilirken, uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti suçundan yakalanan 14 şahıstan 10’u sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandı.