Bucak Belediye Meclis Üyesi Özcan Duran, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, Anıtkabir’in masraflarına ilişkin yorum yapan eski nikah memuru Mehmet Öztop’a sert eleştiriler yöneltti. Olay, 10 Temmuz’da yapılan bir sosyal medya paylaşımıyla gündeme geldi. Duran, yaptığı açıklamada sert ifadeler kullanarak hem de suç duyurusunda bulunacağını ifade etti.
10 Temmuz 2025 tarihinde Mehmet Öztop’un kişisel sosyal medya hesabında yaptığı Anıtkabir’e yönelik paylaşım, Bucak Belediye Meclis Üyesi Özcan Duran’ın tepkisini çekti.
Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Bucak Belediye Meclis Üyesi Özcan Duran, " Düğünümde Bucak Belediyesi adına nikah memurluğu yapmış Mehmet Öztop isimli şahıs Anıtkabir'in masrafını hesap tutmuş profilinde. Bunun gibi ve ağır tepki verilesi ne paylaşımlar var. Mehmet Öztop 10 Temmuzda paylaşmışsınız. O günden beri şehitlerimizin ruhu sızlıyor. Sizin hakkınızda suç duyurusunda bulunacağım bilginiz olsun. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ardından kaçak sarayın masrafına bakmadan olur olmadık konuştuğunuz için. Tüm dünya liderlerinin büyük bir saygıyla ziyaret ettiği Atamızın mekanın hesabını tutmak en son size düşer. Şunu da belirtmeliyim ki o gün düğüne geldiğiniz için ekstra para talep etmiştiniz. Sanırım şahsınızaydı. Çünkü Belediyeyi yönettiğimizden beri şahsına nikah kıydığı için Belediye Başkanımız veya memurumuz öyle bir para talep etmedi! "


Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (4)
Ömer kurunç
4 ay önce / 19.07.2025Çirkef siyasete devam baklavacılar siziii
Beğendim 0 | Beğenmedim 0 | Cevapla
feray
4 ay önce / 18.07.2025sarayın maliyetini neden gündem etmiyor acaba Özcan beyi kutluyorum
Beğendim 0 | Beğenmedim 0 | Cevapla
Mustafa gündüz
4 ay önce / 18.07.2025Duran; havanda su dövmeyi bırak. Memleketin daha ciddi konuları var konuşulacak.
Beğendim 0 | Beğenmedim 0 | Cevapla
Burdurlu15
4 ay önce / 18.07.2025Özcan Duran’da gündemde kalmak istiyor kendisi
Beğendim 0 | Beğenmedim 0 | Cevapla