Burdur / Bucak

ANNELERİN HAYALLERİ GERÇEK OLUYOR BALIM ÇOCUK KALİTESİ VE FARKIYLA HİZMETİNİZDE…

Balim Çocuk, iki katlı eğitim alanı ile 2-14 yaş arası çocuklar için yeni bir yuva olarak hizmete açılıyor…

ANNELERİN HAYALLERİ GERÇEK OLUYOR BALIM ÇOCUK KALİTESİ VE FARKIYLA HİZMETİNİZDE…

Balim Çocuk, iki katlı eğitim alanı ile 2-14 yaş arası çocuklar için yeni bir yuva olarak hizmete açılıyor…

3 Yaşında çocuğu olan bir anne, hayalini kurduğu projeyi gerçeğe dönüştürdü. Hem anne hem de öğretmen olan Balım Çocuk Kurucusu Tuğçe Aktaş Kaplan, minik çocukların okul öncesinde daha iyi hizmet alabilmesi için Balim Çocuk ile Bucak’ın miniklerinin hizmetindeyiz ifadelerini kullandı.

Bir çocuk evi hayal edin, içinde olmasını istediğiniz her şeyin var olduğunu. Kurucusu donanımlı olunca, çocuklarınızın her ihtiyacını da düşünüyor. Hem anne, hem gıda mühendisi hem de öğretmen, Tuğçe Aktaş Kaplan çocuklarınız için iyi ortamı sağlıyor..

KORONA VİRÜSE KARŞI TÜM ÖNLEMLER ALINDI

 

Covid-19 salgını ile birlikte bir çok şey değişirken, Balım Çocuk da gerekli tüm önlemleri aldı. Sınıflar, atölyeler ve ortak alanlar otomatik ozon sistemi ile sürekli olarak dezenfekte ediliyor. En ufak detayı bile gözden kaçırmıyor oyuncakların her gün dezenfektesi yapılıyor.

Dezenfektan tamam ama diğer durumlar ne olacak diye soranlar; tüm sınıf, atölye ve ortak alanlarda hijyen istasyonları bulunuyor. Personel maske ile çalışıyor ve düzenli olarak çocukların ateşini ölçerek kayıt altına alıyor.

Her anne çocuğunun ne yediğini nasıl beslendiğini önemser. Balım Çocuk, yemekhanesinde de çok iddaalı. Gıda mühendisi olan Balım Çocuk Kurucusu Tuğçe Aktaş Kaplan, hazırlanacak yemeklerin içine koyulan her malzemeyi çocuklarınız için özenle seçiyor. İşte bu yüzden Yemekhanede üretilen yemekler de, eğitimi kadar kaliteli…

BALIM ÇOCUK NEDEN 2 KATLI ?

Eğitim alanını 2 kattan oluşturarak, hem 2-6 yaş arası hem de 14 yaşına kadar olan çocuklar için eğitim verilebilecek. 1. Katta 14 yaşına kadar olan çocuklar için akıl oyunları, duyusal oyunlar, satranç, drama, bale, dans, orf, tenis, masal dinletisi gibi çeşitli atölye ve kurslar bulunuyor.  Çocukların ebeveynleri ile birlikte katılabileceği sanat atölyelerinde çocuklar anneleri ile birlikte sanat etkinliği yapabiliyorlar. 2. Katta ise okul öncesi çağında olan 2-6 yaş grubu için eğitim hizmeti veriliyor. Mutfak, yemekhane, oyun ve etkinlik odaları, uyku odası, küçük yaş grubu için bez değiştirme, bakım odası ve sevimli tuvaletleriyle miniklerin her ihtiyacını karşılayabilecek alanlar bulunuyor. Çocuklar hem oyun oynayabilecek hem de eğitimlerini alabilecekleri her ortamı Balım Çocuk sağlıyor. BALIM ÇOCUK’TA NELER VAR NELER? 1. DİL EĞİTİMİ

0-6 yaş arası çocukların en çok meraklı olduğu ve zihinlerinin dil eğitimi için en uygun olduğu dönemdir. Bu dönemdeki çocuklar için okulumuzda farklı metotlarla İngilizce eğitimi verilmektedir.

2. DRAMA EĞİTİMİ

Drama okul öncesi eğitime katkı sağlayan eğitim tekniklerinden birisidir. Drama ile çocuklar yaratıcı, eleştirel, çok boyutlu ve özgürce düşünebilmektedir. Çocuklarımızın sosyal gelişimine destek olmak için okulumuzda drama eğitimi verilmektedir.

3. SATRANÇ EĞİTİMİ

Satranç, okul öncesi dönemdeki çocuklarda özgüven duygusunu, dikkat ve öngörü düzeyini geliştirir, kapsamlı düşünmesine ve buluş yeteneğini geliştirmesine yardımcı olur. Çocuklarımızın kişisel gelişimlerine destek olmak için okulumuzda satranç eğitimi verilmektedir.

4. MASAL TERAPİSİ

Masal dinletisi, çocuklarda dil gelişimi, dinleme ve dinlediğini ifade etme, hayal dünyasının genişlemesine katkı sağlar. Bu bağlamda hayal kurabilen çocuklar yetiştirmek için okulumuzda masal terapisi uygulanmaktadır.

5. ORF EĞİTİMİ

Orf eğitimi, çocukların içinde var olan yaratıcı güçleri açığa çıkarmasına ortam hazırlar.Temelinde ritim,hareket ve konuşma olan bu eğitim ile çocukların keşfetme,deneme ve yaratma duyuları gelişmektedir.

6. AKIL OYUNLARI

Akıl oyunları sayesinde çocukların oyunlar oynarken karar verme, hafızada tutma,stratejik düşünme, gözlem yapabilme, akıl yürütme, problem çözme, kavrama,uygulama,analiz,sentez ve değerlendirme gibi zihinsel becerilerini geliştirir.Bu bağlamda ders programlarımızda akıl oyunları yer almaktadır.

7. DANS /BALE

Dans ve bale eğitimi ile çocuklar daha esnek ve güçlü bir bedene sahip olurlar, sağlıklı ve dengeli beslenmeyi öğrenirler ayrıca aldığı eğitim sonunda iş disiplinini sağlar. Bu gelişmeler göz önünde bulundurularak okulumuzda dönemsel olarak bale ve dans eğitimleri verilmektedir. 8. TENİS

Çocuklar için tenis beden ve ruh gelişimi için önemli bir aktivitedir. Sporun kuralları neticesi ile çocuklarda disiplin ve saygı oluşumu ayrıca reflekslerin gelişmine katkı sağlamaktadır.Bu bağlamda okulumuzda temel tenis dersleri verilmektedir.

Balım Çocuk, kaliteli kadrosu ve  eğitimi ile çocuklarınız için sıcak, samimi bir ortam sunuyor. Kayıtlar başladı gecikmeden kaydınızı yaptırın…

BALIM ÇOCUK

TEL: 0532 443 2800 ADRES: Fatih Mahallesi 1504 Sokak No:4 Bucak/Burdur İNSTAGRAM: balim_cocuk    

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Gökyüzü Özel Bucak Koleji Tanıtım Lansmanı Düzenliyor! Hedefimiz parlak bir gelecek
Tanıtım

Gökyüzü Özel Bucak Koleji Tanıtım Lansmanı Düzenliyor! Hedefimiz parlak bir gelecek

Gökyüzü Özel Bucak Koleji, geleceğin yıldızlarını yetiştirmeye hazır! 25 Nisan Perşembe günü saat 20:30'da düzenlenecek ilkokul tanıtım lansmanımıza sizleri de bekliyoruz.

Çanakkale'de Turizm Tanıtım Stantları Açıldı!
Etkinlik

Çanakkale'de Turizm Tanıtım Stantları Açıldı!

Çanakkale’de 48’inci Turizm Haftası etkinlikleri çerçevesinde Kordon Truva atı önünde turizmciler tarafından tanıtım stantları açıldı.

MSÜ Samsun'da yüz yüze tanıtıldı
Bölgesel

MSÜ Samsun'da yüz yüze tanıtıldı

Millî Eğitim Bakanlığı ve Millî Savunma Bakanlığı arasında imzalanan protokol kapsamında Milli Savunma Üniversitesi'ni(MSÜ) tanıtmak amacıyla Smasun'da yüz yüze tanıtım faaliyeti düzenlendi.

 Ramazan Ezin, seçim çalışmaları kapsamında projelerini açıklıyor
Bölgesel

Ramazan Ezin, seçim çalışmaları kapsamında projelerini açıklıyor

Ezin, projelerinde tüm halkın rahatını ve konforunu gözetiyor. Ramazan Ezin, duyurduğu projelerinde akaryakıt-şarj istasyonuna ve yaşlılara yer verdi.

Antalya'da "Meslek Tanıtım Günleri” projesi
Bölgesel

Antalya'da "Meslek Tanıtım Günleri” projesi

Antalya’nın Gazipaşa ilçesi Karatepe İlköğretim Okulu’nda düzenlenen “Meslek Tanıtım Günleri” projesi kapsamında jandarma ekipleri tarafından öğrencilere meslek tanıtımı yapıldı.

Dirmil'de proje ve aday tanıtım toplantısı! Serttaş'a yoğun ilgi
Bölgesel

Dirmil'de proje ve aday tanıtım toplantısı! Serttaş'a yoğun ilgi

Altınyayla Belediye Başkanı Ahmet Serttaş, Dirmil'in 2024-2029 yılları arasındaki Üçüncü Kalkınma Hamlesi'ni kamuoyuna açıkladı. Toplantıda, Dirmil'e kazandırılacak yeni projeler ve Ahmet Serttaş'ın adaylığı tanıtıldı.