Antalya / Aksu

Antalya Aksu’da başpehlivan Finalde Cengizhan Şimşek'i Yenen Mehmet Yeşil Yeşil oldu

Aksu Güreşleri Başpehlivanı kim oldu. Antalya Aksu Güreşlerinde Oldukça zorlu geçen finalde ise Cengizhan Şimşek’i yenen Mehmet Yeşil Yeşil başpehlivanlık kemerini kazandı. Güreş ağalığını ise Şahin Kırbıyık aldı.

Antalya Aksu’da başpehlivan Finalde Cengizhan Şimşek'i Yenen  Mehmet Yeşil Yeşil oldu

Bu yıl 8. Geleneksel ‘Aksu Belediyesi Geleneksel Yağlı Güreşleri’nde başpehlivan Mehmet Yeşil Yeşil oldu.
Antalya’nın Aksu ilçesinde Aksu Belediyesi tarafından bu yıl 8.’si düzenlenen Geleneksel Yağlı Pehlivan Güreşleri’nde Mehmet Yeşil Yeşil şampiyonluğu elde etti. Yarı finalde rakiplerini yenen Yeşil Yeşil ile Cengizhan Şimşek, finale yükseldi. Oldukça zorlu geçen finalde ise Şimşek’i yenen Yeşil başpehlivanlık kemerini kazandı. Güreş ağalığını ise Şahin Kırbıyık aldı.
Aksu Belediye Başkan Halil Şahin, Ata sporu temsilcilerini ilçelerinde misafir etmekten büyük onur duyduklarını söyledi. Güreşlere katılan tüm pehlivanlara ve izlemeye gelen sporseverlere teşekkür eden Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, şunları söyledi: “Ata sporumuz yağlı güreşlere sahip çıkmanın ve gelecek nesillere sevdirmenin onuru ve gururu içerisindeyiz. Sünnet şölenimiz ve konserlerimizle başlayan etkinliğimiz, yağlı güreşlerimizle son buldu. İnşallah sene daha iyisini yapmayı Rabbim bizlere nasip eder.”
Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin himayelerinde gerçekleşen güreşlere AK Parti Antalya Milletvekilleri Mustafa Köse, Ethem Taş, Kemal Çelik, AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin ve Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal da katıldı.

 

Antalya Aksu’da başpehlivan Finalde Cengizhan Şimşek'i Yenen  Mehmet Yeşil Yeşil olduAntalya Aksu’da başpehlivan Finalde Cengizhan Şimşek'i Yenen  Mehmet Yeşil Yeşil olduAntalya Aksu’da başpehlivan Finalde Cengizhan Şimşek'i Yenen  Mehmet Yeşil Yeşil olduAntalya Aksu’da başpehlivan Finalde Cengizhan Şimşek'i Yenen  Mehmet Yeşil Yeşil olduAntalya Aksu’da başpehlivan Finalde Cengizhan Şimşek'i Yenen  Mehmet Yeşil Yeşil oldu

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Gökbel Yağlı Pehlivan Güreş Festivali başlıyor
Yaşam

Gökbel Yağlı Pehlivan Güreş Festivali başlıyor

Geleneksel Gökbel Yağlı Pehlivan Güreş Festivali, 27-28 Temmuz 2024 tarihinde Gökbel Yaylası’nda gerçekleştirilecek. Birçok ilkin yaşanacağı festival; Kubat Konseri, off road gösterisi ve birbirinden renkli etkinliklere sahne olacak.

Perşembe Yaylası'nın Başpehlivanı Ali Gürbüz Oldu! Ali Gürbüz Kimdir?
Yaşam

Perşembe Yaylası'nın Başpehlivanı Ali Gürbüz Oldu! Ali Gürbüz Kimdir?

916. Geleneksel Aybastı Perşembe Yaylası Ordulu Mustafa Pehlivan Yağlı Güreş ve Kültür Festivali'nin Başpehlivanı Ali Gürbüz oldu. Başpehlivanlık güreşlerinde Orhan Okulu’yu

Alanya Gökbel Yağlı Pehlivan Güreşleri Festivali'ne stant başvuruları başladı!
Bölgesel

Alanya Gökbel Yağlı Pehlivan Güreşleri Festivali'ne stant başvuruları başladı!

Alanya Belediyesi'nce düzenlenen Geleneksel Gökbel Yağlı Pehlivan Güreşleri Festival alanında yer alacak giyim, yemek, şarküteri, züccaciye, ev testili, oyuncak, takı ve meyve sebze gibi pek çok stant için başvurular başladı.

Dirmil Altın Sipsi Yağlı Pehlivan Güreşleri çayır ağası belli oldu! Güreş ağası Yasin Örskan kimdir?
Bölgesel

Dirmil Altın Sipsi Yağlı Pehlivan Güreşleri çayır ağası belli oldu! Güreş ağası Yasin Örskan kimdir?

34. Altınyayla Dirmil Altın Sipsi Yağlı Pehlivan Güreşleri'nin çayır ağası Yasin Örskan oldu. 3 milyon lira teklif veren Örskan, Altınyayla Belediye Başkanı tarafından tebrik edildi.

Dirmil'de kıran kırana mücadele! Dirmil güreşlerinde başpehlivan belli oldu!
Etkinlik

Dirmil'de kıran kırana mücadele! Dirmil güreşlerinde başpehlivan belli oldu!

Heyecan dolu müsabakalara sahne olan 33. Dirmil Altın Sipsi Yağlı Pehlivan Güreşleri'nde Yusuf Can Zeybek, İsmail Koç ile finalde karşı karşıya geldi. Kırkpınar'ın rövanşı Dirmil güreşlerinde başpehlivan belli oldu.

33 . Dirmil  Altın Sipsi yağlı Pehlivan güreşleri Başpehlivan Finalde İsmail Koç'u yenen Yusuf Can Zeybek oldu
Yaşam

33 . Dirmil Altın Sipsi yağlı Pehlivan güreşleri Başpehlivan Finalde İsmail Koç'u yenen Yusuf Can Zeybek oldu

Yoğun Katılımın yaşandığı 33 . Dirmil Altın Sipsi yağlı Pehlivan güreşleri Başpehlivanı Kırkpınar Başpehlivanı Yusuf Can Zeybek oldu. Dirmil Güreşleri Başpehlivanı kim oldu.