Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan açıklamayla, AK Parti'nin Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayının Hakan Tütüncü olduğu duyuruldu. Adaylık açıklamasının ardından Hakan Tütüncü, şehrin aydınlık yarınları için yola çıktıklarını belirterek, projeleriyle Antalya'yı daha da geliştirmeyi hedeflediklerini dile getirdi.
Hakan Tütüncü, açıklamasında Cumhur İttifakı'nın bir parçası olarak Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday gösterildiğini belirterek, bu göreve layık görülmenin kendisi için büyük bir onur olduğunu ifade etti. Tütüncü, 2009 yılında başlayan Kepez yolculuğunu üç dönem üst üste güven tazeleyerek sürdürdüklerini ve 15 yılda birçok eser ve projeyi hayata geçirdiklerini vurguladı.
15 yıllık belediyecilik tecrübesini Antalya'nın geneline yaymak için aday olduğunu belirten Tütüncü, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, partisine, destekçilerine ve hemşehrilerine teşekkürlerini iletti. Adaylık sürecinde Antalya'nın yaşadığı sorunları iyi bildiklerini ve buna çözüm getirmek için hazır olduklarını ifade etti.
Tütüncü, Antalya'nın dünya şehirleri arasında parlayan bir şehir olması hedefiyle yola çıktıklarını belirterek, modern dünyanın vizyonlarıyla Antalya'nın potansiyelini birleştirmeyi amaçladıklarını dile getirdi. Hedeflerinin, şehrin bütün bileşenleriyle birlikte Antalya'yı daha da güçlendirmek olduğunu ifade etti.
Hakan Tütüncü, farklılıkları zenginlik olarak kabul eden, herkesin hukukuna saygı gösteren bir yönetim anlayışıyla Antalya'nın umudunu, heyecanını ve yaşama sevincini büyütmeyi amaçladıklarını belirtti. Toplumun bütün kesimlerinden gelen destek ve teveccühleri büyük bir onur olarak gördüklerini ifade eden Tütüncü, bu sorumluluğun üstesinden gelmek için gece gündüz çalışacaklarını ve başaracaklarına inandıklarını vurguladı.
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)