Antalya

Antalya Büyükşehir Belediyesi Futbol Akademisi başladı

Geleceğin yıldızları burada yetişecek. Devamı haberimizde..

Antalya Büyükşehir Belediyesi Futbol Akademisi başladı

Geleceğin yıldızları burada yetişecek

 


Antalya Büyükşehir Belediyesi, genç yetenekleri keşfetmek ve onları geleceğin futbolcuları olarak yetiştirme amacıyla yeni bir adım attı. Antalya Büyükşehir Belediyesi Futbol Akademisi, 6-13 yaş arasındaki 200 sporcu adayına futbol eğitimi sağlayacak Genç sporculara kaliteli eğitim ve altyapı desteği sağlayarak Türk futboluna yeni yetenekler kazandırmayı hedefleyen Antalya Büyükşehir Belediyesi Futbol Akademisi başladı. Deniz Mahallesi’nde Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne ait halı sahada 6-13 yaş arasındaki 200 sporcu futbol eğitimi almaya başladı. Futbol akademisi için gerçekleştirilen açılış töreninde konuşan Antalya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Nurettin Tonguç, akademide eğitim görecek olan genç sporculara başarılar dileyerek, "Bu akademi, geleceğin yıldızlarını yetiştirmek adına önemli bir adım. Buradan yetişecek futbolcularla gurur duyacağız" dedi.

 

200 GENCİN FUTBOL HAYALİ BAŞLIYOR


Futbol Akademisi'nin açılışında konuşan Genel Sekreter Yardımcısı Durmuş Ali Arslan, 200 gencin akademide eğitim alacağını vurgulayarak, "Bu akademi, genç yetenekleri keşfetmek ve onları profesyonel futbolculara dönüştürmek için önemli bir platform olacak. Ayrıca, alt yapı oluşumları için büyük bir adım atmış bulunuyoruz. Gençlerimiz için burada futbolu öğrenerek kariyerlerine sağlam bir temel atacaklar" şeklinde konuştu. Açılış konuşmalarının ardından genç sporculara forma dağıtımı gerçekleştirildi. Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin ücretsiz Futbol Akademisi’ne kayıt yaptırma hakkı kazanan sporcular ilk idmanlarını gerçekleştirdi.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Hasyurt Tarım Fuarı'na Yoğun İlgi
Bölgesel

Hasyurt Tarım Fuarı'na Yoğun İlgi

Antalya'nın Finike ilçesinde 8-10 Mayıs tarihlerinde 27’nci kez düzenlenen Hasyurt Tarım Fuarı'nı 3 günde 30 bini aşkın kişi ziyaret etti.

Jandarma ekipleri aranan şahsı yakaladı
3. Sayfa

Jandarma ekipleri aranan şahsı yakaladı

Düzce’de Jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama suçundan aranma kaydı bulunan ve 14 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.K. yakalandı.

Tek kişilik performansı beğeni topladı
Etkinlik

Tek kişilik performansı beğeni topladı

Genç tiyatro oyuncusu ve yönetmen Bedirhan Sezer, teatral bağlamda hareketin fizikselliğine odaklanan bir tiyatro türü olarak tanımlanan fiziksel tiyatroyu, Türkiye'den sonra ABD’de yaygınlaştırmak istediğini açıkladı.

32 bin ton atıktan elektrik üretildi
Bölgesel

32 bin ton atıktan elektrik üretildi

Düzce Belediyesi tarafından kurulan katı atık ayrıştırma, işleme ve enerji üretim tesisinde 32 bin 553 ton atık değerlendirilerek, 3 bin 586 hanenin 4 aylık elektrik ihtiyacını karşılayacak elektrik üretildi.

Kepez Belediyesi'nden Ünsal’a yeşil bahçe
Bölgesel

Kepez Belediyesi'nden Ünsal’a yeşil bahçe

Kepez Belediyesi, Ünsal Mahallesi’nde yapımı tamamlanan çok amaçlı butik spor salonunun çevresinde ağaçlandırma ve çimlendirme çalışmasıyla 1500 metrekare (m2) büyüklüğünde yeşil alan oluşturdu.

Ezgi Nevçehan’dan bağırsak parazitlerine karşı evde uygulanabilecek doğal çözümler
Sağlık

Ezgi Nevçehan’dan bağırsak parazitlerine karşı evde uygulanabilecek doğal çözümler

Bağırsak parazitleri, insan bağırsağında yaşayan ve sağlığımızı olumsuz yönde etkileyen mikroskobik organizmalardır.