Antalya Büyükşehir Belediyesi, Akdeniz’in en kapsamlı kariyer fuarı olan Güney Kariyer Fuarı'nda yerini aldı. Belediyenin istihdam konusundaki desteklerinin anlatıldığı Antalya Büyükşehir Belediyesi standı yoğun ilgi gördü.
Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda ve Akdeniz Üniversitesi ev sahipliğinde bu yıl 3’üncüsü düzenlenen Güney Kariyer Fuarı (GÜNKAF) Mimar Sinan Kongre Merkezi’nde iş arayanlar ile işverenleri bir araya getiriyor. 12 üniversite ve 200’den fazla firmanın katılım sağladığı fuarda, Antalya Büyükşehir Belediyesi standı yoğun ilgi gördü. Antalya Büyükşehir Belediyesi İş Danışma Ofisi’nin çalışmalarının anlatıldığı fuarın ziyaretçilerine iş fırsatları paylaşıldı. Antalya Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Şube Müdürü Elif Ünsal, fuarın iş arayanlarla işverenleri buluşturma açısından önemli bir platform sunduğunu vurgulayarak, "Amacımız, vatandaşlarımızın istihdam edilmesine katkı sağlamak ve onlara en uygun iş fırsatlarını sunmaktır" dedi.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)