Antalya’nın Konyaaltı ilçesinde bekçilerin kimlik kontrolü sırasında kaçan ve saklandığı odunlukta yanında bulunan 17 yaşındaki kızı tabancayla başından vurduktan sonra aynı silahla intihar den şahsın cenazesi, otopsinin ardından aile yakınları tarafından teslim alındı.
Olay, Siteler Mahallesi 1327 Sokak’taki bir apartmanda gece saatlerinde meydana geldi. Hakkında arama kararı bulunan Sezer Bozkurt, durumundan şüphelenen bekçilerin kimlik kontrolü sırasında kaçmaya başladı. Takibe alınan Bozkurt, 17 yaşındaki arkadaşı E.G ile birlikte eski eşinin yaşadığı apartmana sığınmaya çalıştı. Ancak eve alınmayan ikili, apartmanın odunluk bölümüne saklandı.
İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve bekçi sevk edildi. Ekipler, Bozkurt’un yerini kısa sürede tespit etti. Silahlı olduğu belirlenen Bozkurt, güvenlik güçlerine yaklaşmaları halinde hem E.G’yi hem de kendisini vuracağını söyledi. Bir süre sonra Bozkurt, 17 yaşındaki E.G’yi başından vurdu, ardından aynı silahla kendi başına ateş etti.
Odunluktan gelen silah sesleri üzerine harekete geçen ekipler, içeri girdiklerinde E.G ve Sezer Bozkurt’u yerde hareketsiz yatarken buldu. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde E.G’nin hayatını kaybettiği belirlendi. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Sezer Bozkurt da yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu’na gönderilen Sezer Bozkurt’un



cenazesi, morgdan ailesi tarafından teslim alındı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)