Antalya’da gece saatlerinde site bahçesinde bulunan motosikleti sürükleyerek götürmek isteyen 2 kişi, motosiklet sahibinin uyanmasıyla hayatlarının şokunu yaşadı. Şahısların motosikleti olduğu gibi bırakarak arkalarına bakmadan kaçması izleyenleri güldürdü.
Olay, Kepez ilçesi Gazi Mahallesi'nde gece saatlerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre; mahallede bulunan sitenin içerisindeki motosikleti gözlerine kestiren iki kişi, motosikleti almak için içeri girdi. İki kişi motosikleti direksiyonundan tutarak yola
götürmeye çalıştı. Bu sırada gelen sesler üzerine uyanan motosiklet sahibi hızla aşağıya koştu. Motosiklet sahibinin bağırmasını ve hızla kendilerine doğru koştuğunu gören şahıslar, motosikleti olduğu gibi bırakarak arkalarına dahi bakmadan kaçtı.
Motosikleti yerden kaldıran genç ise şahısların peşine düşmek istese de başarılı olamadı.
Yaşanan o anlar ise güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Sosyal medyada da paylaşılan görüntülerde şahısların arkalarına bakmadan kaçmaları izleyenleri güldürdü. İHA
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)