Antalya'da "suç örgütü kurmak ve yönetmek", "örgüt yapılanmaları", "örgüt faaliyetleri çerçevesinde yağma (gasp)", "tehdit", "kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" ve "mala zarar verme" suçlarına yönelik gerçekleştirilen çalışmalarda 15 şüpheli tutuklandı.
Sosyal medyada ve popüler arkadaşlık uygulamaları ile sahte kadın hesapları üzerinden, "avcı" tabir edilen kadınların Antalya'ya eğlenmek amacı ile gelen şahısları belirli eğlence mekanlarına yönlendirerek buluştukları, birlikte eğlendikleri esnada ara fahiş adisyon getirerek zorla ödettikleri, itiraz edenleri veya yeteri kadar parası olmayanları tehdit ederek internet bankacılığı veya yanlarına örgüt üyesi refakatinde ATM’lerden para çektirerek ödemeye zorladıkları, bu aşamadan sonra örgüt üyesi kadınların bir bahane ile işletmeden uzaklaştırdıkları ve yeni bir müşteriye yönlendirdikleri iddiaları üzerine yapılan 3 aylık çalışma sonucu, Antalya merkezli üç ilde eş zamanlı yapılan operasyonlarda; 31 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Operasyonda; 2 adet silah, 50 adet fişek ve suça konu para ele geçirildi.
Haklarında yapılan işlemlerin ardından adli makamlara sevk edilen şüphelilerden 4’ü hakkında adli kontrol kararı uygulanırken, 15 şüpheli ise tutuklandı.
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)