Antalya’da çıkan yangında iki iş yeri küle döndü. Yangında alev topuna dönen iş yerine girip malzemeleri kurtarmak için canını tehlikeye atan kişi dikkatlerden kaçmadı.
Yangın, saat 07.20 sırasında Kepez ilçesi Düdenbaşı Mahallesi Necip Fazıl Kısakürek Caddesi üzerindeki tek katlı iş yerinde çıktı. Kapalı bulunan hırdavatçı dükkanından alevlerin yükseldiğini gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbarla bölgeye itfaiye ekibi sevk edildi. Tek katlı çatılı dükkandaki yangın kısa sürede büyüdü ve yandaki iş yerine sıçradı. Ekiplerin müdahalesiyle yangın üçüncü iş yerine sıçramadan kontrol altına alındı. Yangında iki iş yeri de kullanılamaz hale geldi. İş yeri sahipleri Eray Poyraz ve Erdoğan Ekinci büyük üzüntü yaşadı. Yaşanan panik anları vatandaşların cep telefonu kamerasına yansırken, iş yerlerinin yanındaki çam ağacının da alev aldığı görüldü. Görüntülerde bir şahsın ise tehlikeye rağmen alevlerin yaklaştığı dükkanından bazı malzemeleri çıkardığı anlar yer aldı.
Telefoncu dükkanı yanan Erdoğan Ekinci, “Yan tarafımdaki hırdavatçı dükkanı kapanmıştı biz ise açıktık. Yangın oradan başladı, kapıyı açamadık, bize sıçradı. 200 binin üzerinde zararımız var.” dedi.
İHA
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)