Antalya

Antalya'da doğaseverlerle Yeşilçam'da yürüyüş

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Konyaaltı ilçesindeki Yeşilçam Doğa Yürüyüş ve Bisiklet Yolu'nda vatandaşlarla birlikte doğa yürüyüşü düzenledi. Vatandaşlar, filmlere ev sahipliği yapan bölgedeki doğal güzellikleri keşfetti.

Antalya'da doğaseverlerle Yeşilçam'da yürüyüş

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Konyaaltı ilçesindeki Yeşilçam Doğa Yürüyüş ve Bisiklet Yolu'nda vatandaşların katılımıyla doğa yürüyüşü düzenledi.

Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı ve Toroslar Doğa Sporları Kulübü (TODOSK) iş birliği ile Yeşilçam Doğa Yürüyüş ve Bisiklet Yolu'nda gerçekleştirilen doğa yürüyüşünde vatandaşlar tabiatla iç içe bir gün yaşadı. Akdamlar Pazarı (Çakırlar Sosyete Pazarı) merkezinden başlayan 70 kişinin yer aldığı yürüyüş, 6.2 kilometrelik etabın ardından aynı noktada sona erdi. Yürüyüşe katılanlar doğanın eşsiz güzelliğinde hem spor yaptı hem de keyifli saatler geçirdi, Antalya Büyükşehir Belediyesine ve Muhittin Böcek Başkana düzenlenen bu etkinlik için teşekkür edildi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Konyaaltı ilçesinde Cüneyt Arkın'ın 1969 yapımı Büyük Yemin ve Ala Geyik filmlerinin; usta aktör Rüştü Asyalı'nın 1971 yapımı Keloğlan filminin çekildiği bölgelerde tabelalarla belirlenen rotalarda Yeşilçam Doğa Yürüyüş ve Bisiklet Yolu oluşturulmuştu.

Antalya'da doğaseverlerle Yeşilçam'da yürüyüşAntalya'da doğaseverlerle Yeşilçam'da yürüyüşAntalya'da doğaseverlerle Yeşilçam'da yürüyüşAntalya'da doğaseverlerle Yeşilçam'da yürüyüşAntalya'da doğaseverlerle Yeşilçam'da yürüyüşAntalya'da doğaseverlerle Yeşilçam'da yürüyüşAntalya'da doğaseverlerle Yeşilçam'da yürüyüş

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Konakpınar Büyük Beğeni Topladı!
Bölgesel

Konakpınar Büyük Beğeni Topladı!

Altıeylül Belediyesi'ne bağlı Konakpınar Gençlik Merkezinin misafirleri Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı ve BASİAD üyeleri oldu. Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli, "Sizleri tesisimizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk" dedi.

Doğaseverlerden Başkan Çelik'e  teşekkür ziyareti
Bölgesel

Doğaseverlerden Başkan Çelik'e teşekkür ziyareti

Niobe Dağcılık Doğa Sporları Kulübü Derneği Başkanı Şerif Mehmet Kököz ve Yönetimi, düzenledikleri etkinlikler için araç desteğinde bulunan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’i ziyaret ederek, teşekkür etti.

Akdağ'ın Muhteşem Doğası ve Kelebekleri Ziyaretçileri Büyülüyor
Yaşam

Akdağ'ın Muhteşem Doğası ve Kelebekleri Ziyaretçileri Büyülüyor

Kütahya'nın Gediz ilçesindeki Akdağ, muhteşem doğası ve zengin kelebek popülasyonuyla ziyaretçileri büyülüyor. Bölgedeki Gediz Nehri'nin de müdavimi olan kelebekler, nehir kıyısında uçuşarak görsel şölen sunuyor.

Yılkı atları, fotoğraf ve doğa tutkunlarının ilgisini çekiyor.
Yaşam

Yılkı atları, fotoğraf ve doğa tutkunlarının ilgisini çekiyor.

Erzincan-Tunceli arasında bulunan 3300 rakımlı Munzur Dağları’ndaki yılkı atları, doğal yaşam alanlarında görüntülendi.

Bucak'ta Cumhuriyetin 100. yılında 100 doğasever Kestel Dağına tırmandı
Etkinlik

Bucak'ta Cumhuriyetin 100. yılında 100 doğasever Kestel Dağına tırmandı

Burdur'un Bucak ilçesinde, "Cumhuriyetin 100. yılında 100 zirve" etkinliği kapsamında, 100 doğa sever, Kestel Dağı zirvesine tırmandı. Tırmanış, Bucak Belediyesi'nin de desteğiyle gerçekleştirildi.

Elazığ'da doğa ve kültür yürüyüşü
Bölgesel

Elazığ'da doğa ve kültür yürüyüşü

Elazığ İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Elazığ İl Müftülüğü tarafından doğa ve kültür yürüyüşü gerçekleştirildi.