Antalya’da eşinin çocuklarını göstermediğini iddia eden bir şahıs, inşaat halindeki binanın iskelesine çıkarak intihara kalkıştı. Polis ekipleri tarafından indirilen şahsın yüzünü kapatması için şapka verildi.
Olay, saat 23.15 sıralarında Güllük Caddesi üzerinde bulunan bir inşaatta meydana geldi. Cadde üzerinde bir işletmede tavuk pilav yiyen ve bir süre işletme sahibiyle sohbet eden şahıs, eşinin Kadın Sığınma Evi’nde kaldığını ve çocuklarını göstermediğini, bu nedenle intihar edeceğini belirterek yan taraftaki inşaat halindeki binanın saç korumalarının altından girerek üst katlara çıktı. Sohbet ettiği işletme sahibinin ihbarı ile olay yerine gelen polis ekipleri, inşaat içerisine girerek katlarda şahsı aradı.
7 katlı inşaatın 5’inci katında binanın dış iskelesinde şahsı bulan polis ekipleri, uzun süre şahsı ikna etmek için uğraştı. İsminin Süleyman olduğu öğrenilen şahsın, polislere eşinin çocukları ile birlikte Kadın Sığın Evi’nde olduğunu ve çocukları göstermediğini, kendisine yardımcı olunması halinde ineceğini belirttiği öğrenildi. Polislerin kendisine yardım sözü vermesi üzerine iskeleden inen şahıs, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Şahsın binadan inişi sırasında yüzünün gözükmemesi için inşaatın bekçisi tarafından şapka verildiği görüldü.







Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)