Antalya / Manavgat

Antalya'da Driftçi Genç Polisten Kaçtı Cezadan Kurtulamadı

Antalya’nın Manavgat ilçesinde drift yaparken bir anda trafik ekip aracını karşısında gören genç, kaçarak izini kaybettirmesine rağmen ceza yemekten kurtulamadı.

Antalya'da Driftçi Genç Polisten Kaçtı Cezadan Kurtulamadı

Antalya’nın Manavgat ilçesinde drift yaparken bir anda trafik ekip aracını karşısında gören genç, kaçarak izini kaybettirmesine rağmen ceza yemekten kurtulamadı.Drift yapıp kaçan gence; drift yapmak, ehliyetsiz araç kullanmak, kırmızı ışık ihlali, dur ihtarına uymamak, makas atmak, aracın sigortasının geçmiş olmasından dolayı toplam 20 bin 234 TL ceza uygulandı.
Drift yaptığı belirlenen bir başka kişiye ise, drift yapmak suçundan 9 bin 125 TL para cezası uygulanırken sürücü belgesine de 2 aylığına el konuldu.
30 Mart Çarşamba günü Mehmet Akif Caddesi ile Aşık Veysel Caddesinin kesiştiği döner kavşakta drift yaparak trafiği tehlikeye düşüren araç sürücüsü, tam drifti tamamlayacağı sırada karşısında trafik ekip otosunu görünce şaşkına döndü. Kaçmaya başlayan araç, nefesleri kesen kovalamaca sonunda izini kaybettirdi. Aracın plakasından ruhsat sahibine ulaşan Trafik ekipleri, Trafik Denetleme Büro Amirliğine davet ettiği araç sürücüsü ve araç sahibine ceza yağdırdı. Araç sürücüsüne drift yapmak, ehliyetsiz araç kullanmak, kırmızı ışık ihlali, dur ihtarına uymamak, makas atmak, aracın sigortasının geçmiş olmasından dolayı 16 bin 569, araç sahibine de sürücü belgesi olmayan kişiye aracını kullandırmaktan 3 bin 674 olmak üzere toplam 20 bin 234 TL para cezası uygulandı.

“Sanayi Camii önü drift alanı gibi”

Diğer taraftan Sanayi Sitesi’nde Sanayi Camiinin çevresi, özellikle 2002 ve 2007 sokakların kesiştiği alan drift tutkunlarının mekanı haline geldi. Bu noktada drift yapıldığı şikayeti üzerine harekete geçen trafik ekipleri, güvenlik kameralarından plakasını belirledikleri araca 9 bin 125 TL para cezası yazarken sürücü belgesine de 2 aylığına el koydu.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Drift ve modifiye tutkunları Manavgat'ta bir araya geldi
Etkinlik

Drift ve modifiye tutkunları Manavgat'ta bir araya geldi

Manavgat Belediyesi, drift ve modifiye tutkunlarını bir araya getirmek ve gençleri buluşturmak amacıyla Ulualan Kum mevkiinde Drift Modifiye Buluşması etkinliği düzenledi. Devamı haberimizde..

Antalya Hasyurt Tarım Fuarı  8- 10  Mayısta Açılacak
Bölgesel

Antalya Hasyurt Tarım Fuarı 8- 10 Mayısta Açılacak

Türkiye'nin ilk tarım fuarı olma özelliğini taşıyan "Hasyurt Tarım Fuarı", Antalya Büyükşehir Belediyesi himayesinde bu yıl 8-10 Mayıs tarihlerinde 27'nci kez gerçekleştirilecek. 

Antalya'da dalgalı havada denize girdi az kalsın boğuluyordu
Bölgesel

Antalya'da dalgalı havada denize girdi az kalsın boğuluyordu

Antalya’nın Serik ilçesinde dalgalı havada denize giren kişi, boğulma tehlikesi yaşadı.

 Antalya’da çilek satıcısına silahlı saldırı hayatını kaybetti
3. Sayfa

Antalya’da çilek satıcısına silahlı saldırı hayatını kaybetti

Antalya’da bir kişi, daha önceden aralarında husumet bulunduğu ileri sürülen çilek satıcısını müşterilerine satış yaptığı sırada tabancayla kurşun yağdırdı.

Antalya’da kedi köpek oteline silahlı saldırı
3. Sayfa

Antalya’da kedi köpek oteline silahlı saldırı

Antalya’nın Alanya ilçesinde kedi ve köpeklerin barındığı bir otel, bir şahıs tarafından kurşunların hedefi oldu.

Antalya'da Bebekler ve Babalar Kıyasıya Yarıştı
Yaşam

Antalya'da Bebekler ve Babalar Kıyasıya Yarıştı

Konyaaltı Belediyesi’nin 2 Mayıs Dünya Bebek Günü kapsamında gerçekleştirdiği “Bebek Günleri” ‘Bebek Emekleme Yarışması’ ve ‘Babalarla Bebek Bezi Bağlama Yarışması’ ile sona erdi.